News

Dana Grecu și Victor Ciutacu, declarații EXPLOZIVE după ELIBERAREA lui Dan Voiculescu

Victor Ciutacu a făcut un scurt comentariu după ce Dan Voiculescu a fost eliberat.

„Mă bucur sincer că Voiculescu a fost pus liber. Cine n-are loc de mine sau de părerea mea să mă pupe-n cur”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook. Tribunalul București a admis marți cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani închisoare în dosarul ‘ICA’. Tribunalul București a respins contestația DNA și a decis ca Voiculescu să fie pus de îndată în libertate, decizia fiind definitivă.

Și Dana Grecu a afirmat, marți, după discursul lui Dan Voiculescu, că și-ar fi dorit să audă acele vorbe din gura ministrului Justiției, premierului sau președintelui. Dana Grecu le-a spus celor care îndrăznesc să-i spună că este ”tonomat” că sunt niște ”bezmetici”, potrivit DC News.

loading...

Jurnalista de la Antena 3 a subliniat: ”Abuzul este abuz, că este Rarinca, că e Voiculescu, că e Udrea. Dacă va Băsescu vreodată abuzat o să spun la această emisiune. Mesajul ăsta-l așteptam din gura unor oameni care au pârghii și care tac legat de abuzuri. Au fost întrebări astăzi și legate de prejudiciu. Au zis avocații: băi, prieteni, sunteți zdraveni la cap? păi nu ați pus voi sechestru pe toată averea profesorului Voiculescu? păi nu este ANAF-ul răspunzător să valorifice bunurile și nu e în stare? Nu ne mutarăm noi cu toată cazemata asta de unde stăturăm ca să fie clădirea liberă și-n clădirea aia bate vântul în continuare?”.

Ce a declarat Voiculescu

„Am o propunere: Rugămintea mea este să închidem ochii ca să putem continua. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Indiferent de boli, mie mi-au fost furați trei ani din viață, acești trei ani nu mi-i va da nimeni înapoi. Chiar dacă intră Traian Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești ani nu mi-i va da nimeni.

Cât am stat în pușcărie, am avut două sentimente deosebite, două au ieșit în evidență. Primul: un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul? Stăteam foarte mult cu ochii închiși. Pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Mi-am creat un biotop, un fel de acvariu în care am reușit să trăiesc. Atât cât poate trăi un om într-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu fi adus la închisoare”.

loading...
To Top