News

Dana Grecu și Victor Ciutacu, declarații EXPLOZIVE după ELIBERAREA lui Dan Voiculescu

Victor Ciutacu a făcut un scurt comentariu după ce Dan Voiculescu a fost eliberat.

„Mă bucur sincer că Voiculescu a fost pus liber. Cine n-are loc de mine sau de părerea mea să mă pupe-n cur”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook. Tribunalul București a admis marți cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani închisoare în dosarul ‘ICA’. Tribunalul București a respins contestația DNA și a decis ca Voiculescu să fie pus de îndată în libertate, decizia fiind definitivă.

Și Dana Grecu a afirmat, marți, după discursul lui Dan Voiculescu, că și-ar fi dorit să audă acele vorbe din gura ministrului Justiției, premierului sau președintelui. Dana Grecu le-a spus celor care îndrăznesc să-i spună că este ”tonomat” că sunt niște ”bezmetici”, potrivit DC News.

Jurnalista de la Antena 3 a subliniat: ”Abuzul este abuz, că este Rarinca, că e Voiculescu, că e Udrea. Dacă va Băsescu vreodată abuzat o să spun la această emisiune. Mesajul ăsta-l așteptam din gura unor oameni care au pârghii și care tac legat de abuzuri. Au fost întrebări astăzi și legate de prejudiciu. Au zis avocații: băi, prieteni, sunteți zdraveni la cap? păi nu ați pus voi sechestru pe toată averea profesorului Voiculescu? păi nu este ANAF-ul răspunzător să valorifice bunurile și nu e în stare? Nu ne mutarăm noi cu toată cazemata asta de unde stăturăm ca să fie clădirea liberă și-n clădirea aia bate vântul în continuare?”.

Ce a declarat Voiculescu

„Am o propunere: Rugămintea mea este să închidem ochii ca să putem continua. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Indiferent de boli, mie mi-au fost furați trei ani din viață, acești trei ani nu mi-i va da nimeni înapoi. Chiar dacă intră Traian Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești ani nu mi-i va da nimeni.

Cât am stat în pușcărie, am avut două sentimente deosebite, două au ieșit în evidență. Primul: un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul? Stăteam foarte mult cu ochii închiși. Pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Mi-am creat un biotop, un fel de acvariu în care am reușit să trăiesc. Atât cât poate trăi un om într-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu fi adus la închisoare”.

To Top