Daniel Savu, despre cine a pus la cale planul malefic de a arunca România în criză. Interese oculte
News

Daniel Savu, despre cine a pus la cale planul malefic de a arunca România în criză. Interese oculte

Fostul senator Daniel Savu vine cu o teorie despre cine a dorit criza politică din România si de ce s-a vrut ca haosul să cuprinda țara. Acesta consideră că  strategia are ca scop provocarea unui curent emoțional în rândul populației. Un fel de rețetă #rezist, cu scopul de a întreține criza și războiul politic, totul pentru a masca obiectivul esențial, BOICOTUL LA PROGRAMUL DE GUVERNARE.

loading...

”Manipularea publică, aflată în plină desfășurare, oferă unei țări întregi spectacole în direct de la #Guvern, spectacole ce au ca scop schimbarea percepției românilor asupra unei operațiuni oculte de preluare a mecanismelor de control ale statului. Pornind de la aroganță și poziții de forță, strategia are ca scop provocarea unui curent emoțional în rândul populației. Un fel de rețetă #rezist, cu scopul de a întreține criza și războiul politic, totul pentru a masca obiectivul esențial, BOICOTUL LA PROGRAMUL DE GUVERNARE.

Timpul va demonstra că ce se întâmplă acum este un fel de reeditare a crizei generată de ordonanța 13 care, deși s-a dovedit perfect legală și constituțională, a rămas în percepția publică drept unul dintre momentele de mare cumpănă ale #României. În oglindă, avem din nou criză politică. Pentru a diminua efectele negative, este bine să știm cine o orchestrează și de ce”, a precizat Savu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });