Daniel Zamfir face treabă bună împotriva băncilor: S-a publicat în Monitorul Oficial!
News

Daniel Zamfir face treabă bună împotriva băncilor: S-a publicat în Monitorul Oficial!

Deputatul Daniel Zamfir își continuă seria de succese împotriva băncilor. Acesta a anunțat că  astazi s-a publicat in Monitorul Oficial, Ordinul ministrului Justitiei care oficializeaza reducerea cu 50% a onorariilor notarilor la darea în plata.

„Deci astazi s-a publicat in Monitorul Oficial Ordinul ministrului justitiei care oficializeaza reducerea cu 50% a onorariilor notarilor la darea in plata!
O facuram si pe asta fratilor! Dupa scutirea de taxe, avem si reducerea la jumatate a taxelor!”, a precizat Daniel Zamfir.

loading...

Uniunea Națională a Notarilor Publici (UNNP) a propus in mai reducerea cu 50% a onorariului pentru autentificarea actelor de dare în plată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care apelează la această procedură.

„Consiliul Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România a hotărât să propună Ministrului Justiției reducerea cu 50% a onorariului pentru autentificarea actelor de dare în plată prevăzute de Legea nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite. Prin această măsură socială, notarii publici înțeleg să vină în sprijinul cetățenilor aflați în situația de a-și da imobilul în plată în schimbul creditului contractat de la bănci”, se arată într-un comunicat al Uniunii Naționale a Notarilor Publici de la acea vreme.

Nu trebuie uitat nici avocatul Gheorghe Piperea care a luptat alături de Daniel Zamfir pentru a putea face toate acestea posibile. Cei doi merită felicitați deoarece au ajutat oameni care chiar erau într-o situație disperată. De asemenea, și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România are meritele ei pentru inițiativă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });