Tehnologie

De modă veche! Se poate accesa Facebook-ul și fără Wi – Fi la metrou

O femeie din Statele Unite demonstrează că poate vedea ce s-a mai postat pe Facebook și în timp ce merge cu metroul, chiar fără să aibă Wi-Fi. Se poate spune că este de modă veche, dar aceasta a fost surprinsă de un călător în timp ce răsfoia Facebook, fix ca pe un ziar. 

Practic, înainte să plece de acasă sau de la birou, aceasta a avut grijă să-și tragă la imprimantă o bună parte de Feed (noutăți), fapt care i-a permis să se pună la curent cu informațiile distribuite de prietenii ei, dar și de paginile pe care le urmărește. Nu este de mirare faptul că tot mai multe persoane sunt dependente de Facebook.

loading...

Oricat de inofensive ar parea retelele sociale, se pare ca multe persoane dezvolta un fel de dependenta izvorata din incercarea de a folosi Facebook pentru a umple alte goluri din viata. Potrivit specialistilor, retelele sociale sunt o falsa solutie.CmtzLiHWcAAfxrr

„Facebook-ul, ca orice alta retea de socializare are si parti bune si mai putin bune. Ca parti benefice: oamenii pastreaza legaturi cu amicii din copilarie, isi fac grupuri profesionale, discuta pe diferite teme, isi pot face si reclama. Putem sa intram in contact cu foarte multi oameni intr-un timp foarte scurt. O retea de socializare asigura faptul ca intram in contact cu multi oameni, fara a ajunge sa ii cunoastem foarte bine. Partea mai putin benefica este aceea ca Facebook-ul poate deveni un drog la fel ca oricare altul. Dependenta de calculator in general, se poate compara cu dependenta de droguri sau de alcool. Orice poate deveni un drog”, a declarat psihoterapeutul pentru ziare.com Cristiana Levitchi.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top