Decizia ticăloasă a unui fost ministru al Justiţiei
News

Decizia ticăloasă a unui fost ministru al Justiţiei

Jurnalista Antenei 3 Anamaria Roman a venit cu noi dezăvluiri inedite despre fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună. Deşi pe de o parte spune că a minţit la CEDO şi că nu sunt bani pentru a investi în penitenciare, cu toate acestea o sumă importantă s-a întors de la Administrația Națională a Penitenciarelor – ANP la bugetul de stat.

loading...

Anamaria Roman a prezentat răspunsul instituţiei la întrebarea dacă există bani care nu au fost cheltuiţi pentru penitenciare. Răspunsul celor de la ANP arată că, în 2016, suma disponibilizată, returnată bugetului de stat este 127.700 de lei, bani necheltuiţi. Pe de o parte de spune că nu avem bani pntru penitenciare, luăm condamnări la CEDO, dar îi returnăm la bugetul de stat.

loading...

După ce a minţit la CEDO, Dacian Cioloş o lăudă pe Raluca Prună! Pare un scenariu SF dar din păcate pentru noi este purul adevăr. Nu rămâne decât să credem că Dacian Cioloş apreciază minciuna.

Fostul premier spunea că ea este singurul ministru al Justiţiei care a abordat problema supraaglomerării din penitenciare. El mai spunea că se vor aloca bani, însă astfel de probleme nu pot fi rezolvate rapid. Aşa poate se pune batista pe ţambal. Mai mult, Dacian Cioloş anunţa la acea vreme că Raluca Prună va prezenta un proiect menit să uşureze viaţa deţinuţilor.

„E pentru prima dată când un ministru al Justitiei apelează în mod frontal, inclusiv public, problema situaţiei din penitenciare. Problema a tot fost pusă sub preş. O să punem și bani în buget pentru a începe investiții, dar în mod clar problemele nu pot fi rezolvate într-un an doi de zile. Acolo este nevoie de investiții în ani de zile”, a declarat Dacian Cioloș la emisiunea „Jocuri de Putere”, la Realitatea TV. Acum au plecat amândoi, iar Guvernul Tehnocrat este o amintire urâtă.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });