News

Deciziile tehnocraților aruncă țara în haos. Marți este zi de grevă

Tehnocrații nu se pricep deloc la negociere, iar populația va avea de suferit de pe urma modului în care aceștia tratează problemele. Concret, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) a anunțat că marți nu se vor mai elibera acte de la primării deoarece funcționarii sunt în grevă. Decizia a fost luată după ce vineri au eşuat negocierile dintre reprezentanţii funcţionarilor şi cei din Ministerul Muncii, pe marginea revendicărilor salariaţilor.

S-a ajuns aici pentru că oamenii nu au primit soluţii concrete şi termene precise. Dacă nici acum nu se rezolvă problemele, din 19 iunie s-a anunțat greva generală pe termen nelimitat.

În iunie, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) anunță că angajații din administrația publică locală vor intra în grevă generală – întâi timp de o oră apoi pe termen nelimitat, dacă revendicările lor nu sunt soluționate. Angajații din primării și consilii județene se consideră discriminați în raport cu cei din administrația centrală, care, spun ei, au beneficiat de creșteri salariale de până la 70%.

loading...

Constatând dezinteresul manifestat de către reprezentanţii Guvernului României faţă de problemele majore cu care se confruntă salariaţii din sectorul nostru de activitate şi faţă de situaţia disperată în care se află aceştia că urmare a faptului că sunt şi rămân cea mai slab plătită şi discriminată categorie de salariaţi din sistemul bugetar, FNSA a declanşat conflictul colectiv de muncă la nivel naţional – sector de activitate “Administraţie publică” şi va organiza următoarele forme de protest:

– greva generală de o zi în dată de 12.07.2016;
– greva generală pe termen nelimitat începând cu dată de 19.07.2016.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top