News

Deciziile unui primar: O coafeză a devenit șeful spitalului, iar creșa e administrată de o ospătăriță

De multe ori vedem că anumite persoane total necalificate ajung pe un anumit post, dar la Hârșova (Constanța) e prea de tot. Viceprimarul Ion Dia îl acuză pe primar, că ar fi numit pe postul de manager al spitalului o coafeză, iar pe cel de administrator al creşei, o ospătăriță.

Tânăra administrează un coafor amenajat în curtea socrilor și nu are nicio tangență cu medicina, spune viceprimarul. Viorel Ionescu, primarul susţine însă că prima are studii de specialitate, iar cea de-a doua a promovat un concurs.

„Am văzut că este economist și mai are un master, dar ea la Hârșova are profesia de hair-stylist. Are un coafor în curtea socrilor și acolo își desfășoară activitatea. Soțul acesteia este unul dintre cele mai activi în campanie, iar ulterior a fost trimis la PNL de către domnul Ionescu în noul Birou Politic de la Hârșova, în urma unor dispute mai vechi”, a declarat, pentru reporterntv.ro, viceprimarul Ionel Dia.

loading...

Managerul Spitalului Orășenesc Hârșova spune că are studii superioare plus master în management.

„Am lucrat și pe funcții de conducere, dar asta nu a interest pe nimeni din câte am văzut. Doar că am un hobby și un talent în plus față de ei. Sunt în curs de obținere a cursului de management sanitar”, a explicat Alina Elena Chivu, managerul Spitalului Orășenesc Hârșova.

Controversată este și numirea în postul de administrator al creșei din oraș. Funcția este ocupată de Silviana Pârvan, cunoscută în Hârșova pentru experiența sa în domeniul alimentaței publice. Mai exact, susține viceprimarul, ani buni a lucrat ca ospătăriță la un restaurant din centru. Primarul susține că poate proba oricui că deciziile sale sunt legale.

„Acest concurs a fost înregistrat audio și video. Probele s-au desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Local. Efectiv eu sunt sătul să mai ascult la acuzațiile nefondate ale unor persoane frustrate”, a declarat primarul Viorel Ionescu. Viceprimarul a susținut că va sesiza Parchetul cu privire la neregulile din oraș.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top