News

Declarația prin care Ponta lasă de înțeles că îl are la mână pe Dragnea

Victor Ponta a declarat luni seară la postul public că în cursul zilei a fost audiat la DNA despre modul în care sunt adoptate şi semnate hotărârile de guvern și că a fost întrebat apoi despre o anumită hotărâre de guvern adoptată în 2013.

Fostul lider social-democrat spune că nu a fost la DNA pentru a da declarații împotriva lui Liviu Dragnea și a scăpat porumbelul.

Nu am fost să îl dau în gât că, dacă voiam, o făceam. Şi el ştie despre mine şi eu despre el. Am stat cinci ani împreună. Dragnea e trist că aşa e natura lui. Stă prea mult cu Codrin. Eu m-am dus la DNA să mă apăr, nu să denunţ pe cineva. Eu cred că Dragnea e încă foarte util sistemului. Se duce la o emisiune, îşi arată colţii… şi atât”.

loading...

Victor Ponta a explicat, la TVR, că a fost întrebat la DNA despre hotărârea de Guvern prin care lacul Belina a ajuns în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, apoi la Tel Drum.

Am fost audiat despre ce am făcut eu, ca prim ministru. Cum am adoptat hotărâri de guvern, cum era sistemul, cine venea cu avize. Nu a fost ușor să explic, că e un sistem complicat. Inițial, parcursul unei hotărâri de Guvern, după care am ajuns la o anumită hotărâre, care făcea obiectul dosarului. Are legătură cu o HG care a fost adoptată în 2013”, a declarat fostul premier.

Victor Ponta spune că este prima oară când este citat în acest dosar, care a fost deschis în 2014.

Bănuiam că o să fiu chemat să fiu întrebat „Băi, Ponta, de ce ai dat tu lacul ăla?”. Și m-am enervat, că eu l-am dat. L-am dat, mă rog, am semnat să meargă la Consiliul Județean. Habar nu am avut că de la Consiliul Județean se duce la Tel Drum”.

loading...
To Top