Life

DEMISIE ŞOC la Antene. A decis să plece după ce s-a aflat că are o relaţie cu..

Prezentatoare Rocsana Marcu şi-a dat demisia de la Antena Stars, decizia sa având legătură, se pare, cu relaţia pe care aceasta o are cu politicianul Bogdan Diaconu.

Aceasta a postat pe Facebook anunţul despărţirii de Antene.

loading...

„Dragii mei, aşa cum ştiţi, am împărţit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formaţi de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiţi chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional.

Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacţie enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audienţa acestui post, alături de o echipă minunată.

A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Antenei Stars dar şi echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!:)”, a scris Roxana Marcu pe facebook.

loading...
To Top