Life

Denisa Răducu s-a stins din viaţă în această dimineaţă! Medicul legist a avut un șoc la autopsie

Din păcate,  Denisa Răducu s-a stins din viaţă în această dimineaţă! Cântăreaţa de manele a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune şi, în jurul orei 4.00, a murit.

UPDATE ORA 12:35 Maşina funeră a ajuns la locuinţa Denisei, acolo unde artista s-a stins din viaţă.

UPDATE ORA 12:30 „Dumnezeu să te ierte om frumos şi suflet bun, ai fost un om minunat, cu inima mare, o artistă desăvârşită, un talent unicat. Păcat că totul s-a întâmplat aşa brusc, dar probabil Dumnezeu te-a vrut lângă el. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a scris Florin Salam.

UPDATE ORA 12,22 Înainte să moară, cântăreaţa şi-a făcut testamentul şi a lăsat totul unei persoane apropiate sufletului ei.

 „Dimineață au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hârtie la ora 4.00. Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a declarat Mara Banica la Antena 3.

Cazul Denisei Manelista a adus in atentia romanilor o boala extrem de periculoasa, deseori fatala, care din pacate nu prezinta simptome alarmante in primele stadii. Solista a murit, după o luptă cu cancerul. Denisa suferea de cancer hepatic, in stadiul patru, afectiune care isi face simtita prezenta in organism in urmatoarele moduri:

-starea persistenta de greata si vomitatul frecvent

loading...

-organismul este extrem de slabit si senzatia continua de oboseala se instaleaza in corp

-febra este de asemenea un simptom obisnuit al acestei afectiuni

-durerile acute in partea de jos a abdomenului si aproape de umarul drept sunt de asemenea prezente in acest stadiu

-ficatul este marit si ai impresia ca un bolovan mare este prins in partea dreapta a coastelor

-splina este si ea marita si apasa in partea stanga a coastelor

-umflaturile in diferse parti ale abdomenului sunt de asemenea simptome obisnuite.

loading...
To Top