Celebritati

Denise Rifai, apariție de SENZAȚIE după ”lupta” lui Palade cu Goțiu / Foto interior

Realizatoarea Realitatea TV, Denise Rifai, a avut o apariție de senzație în emisiunea de la postul de televiziune amintit. Ea a venit cu niște mănuși de box aluzie la ceea ce s-a întâmplat în studioul B1 cu Mihai Goțiu și Mirel Palada. Ea a ținut să îl certe pe cel din urmă că ”l-a altoit” pe USR-ist.

”Nu de puține ori a fost martori în direct, într-un platou de televiziune la momentele penibile în care au ales să depună chiar aleșii noștri. Fie că și-au aruncat pahare cu apă în față, s-au jignit, s-au amenințat în fața telespectatorilor. Aceștia au fost și sunt aleșii poporului care ar trebui să ne reprezinte și pe care îi plătim de altfel cu bani mulți și grei să ne reprezinte. Au fost chiar situații când au fost greu de potolit încât moderatorii au fost nevoiți să-i dea afară din studio”, a spus Rifai.

loading...

Cu toate acestea, în urma acestui incident, Bogdan Ciuclaru, a realizat o listă de glume pe această temă:

  • Cum vor anunța de-acum moderatorii invitații? În colțul din stânga: Mihaaaai Activistuuuuul Goțiuuuu. În colțul din dreapta: Miiiireeeeeel De cartieeeer Palaaaaada.
  • După Țociu și Palade acum avem Goțiu și Palada.
  • Floyd Mayweather a declinat oferta de a participa la un viitor talk show cu Mirel Palada.
  • Mihai Goțiu va fi expertizat de un grup de oameni de știință, cazul lui fiind foarte interesat. Pe el se pare că l-ar fi luat somnul înainte de a încasa vreo lovitură.
  • De asemenea, e clar că Palada nu se dezminte, are ceva împotriva „pufoșilor” și ar trebui să-i găsim o poreclă pentru viitoarele gale: Sociologul din Carpați sau Spaima Platourilor.
  • Pentru că se degradează discursul public și iată, unele personaje ajung și la violență, Federația autohtonă de box ar putea introduce o nouă centură. Deși, la București, e chiar un lucru riscant să promiți oamenilor centură.
  • Lumea așteaptă acum o poziție din partea partidelor aflate la putere. E posibil ca Palada să fie cooptat în Guvern pentru că a găsit cea mai rapidă soluție de a da ceva la oameni.

  • Pentru Palada s-ar putea să vină o ofertă și de la FCSB. Echipa are antrenor pentru jucători, are antrenor cu portarii, dar nu are antrenor pentru MM Stoica și nu se știe când acesta va mai vrea să lovească un suporter.
  • După această întâmplare, CNA-ul va lua cu siguranță măsuri. Moderatorii vor avea cartoane prin care să anunțe rundele, iar prietenii invitațiior din platou vor fi obligați să aibă la ei prosoape pe care să le arunce în cazul în care cineva va fi făcut knock-out.
  • E posibil ca și televiziunea la care s-a petrecut incidentul să dea comunicat – oameni buni, B-ul din B1 nu vine de la box.
loading...
To Top