News

Denise Rifai nu refuză listele PNL la parlamentare

Moderatoarea Denise Rifai se declară plăcut surprinsă de invitaţia liderului PNL, Alina Gorghiu, de a candida pe listele PNL, afirmând că a sunat-o pe liberală pentru a se cunoaşte şi a discuta.

”O surpriză plăcută pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a mă aprecia public! Îi mulţumesc frumos tot în mod public dar am făcut-o şi personal, am sunat-o în această dimineaţă! Şi având în vedere că ne ştiam doar de la televizor, am plănuit să ne şi întâlnim, să ne cunoaştem şi să discutăm. :-)”, a scris Denise Rifai duminică pe Facebook.

Ea a respins acuzaţiile legate de gafele pe care le-ar fi făcut.

”Legat de Sandra Stoicescu, îi urmăresc din când în când emisiunile şi am sesizat că nu a făcut gafe; cu siguranţă dacă şi Sandra le-ar fi urmărit pe ale mele, ar fi sesizat uşor că aceia care au gafat câteodată au fost unii dintre invitaţi…;-)’‘, a precizat ea.

loading...

Una dintre controversele pe care le-a stârnit Denise Rifai sunt afirmaţiile făcute după atacul de la Charlie Hebdo.

”Dar nu s-a dovedit dacă erau musulmani în spatele Al Qaida sau popoare de o altă…ăăă…religie, de o altă structură religioasă, ca să nu-i numim pe cei din Poporul Ales”, a spus jurnalista în emisiunea pe care a moderat-o la Realitatea TV în ianuarie 2015.

Ulterior, ea a susţinut că afirmaţia legată de poporul ales viza tocmai excluderea acestuia din orice discuţie referitoare la organizaţiile teroriste.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă seara că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe ar face o figură frumosă dacă ar dori să candideze pe listele PNL şi că ar vrea ca declaraţia să fie privită ca o invitaţie.

”Aş vrea, de exemplu să lansez chiar provocări pentru că poate şi presa ar privi altfel şi nu ar mai încuraja lupta asta anti-sistem dacă ar fi în interior. (…) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi”, a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizând că nu a avut o discuţie cu Denise Rifai în acest sens, însă ar vrea ca jurnalista să considere intervenţia sa ca o invitaţie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top