Externe

Depardieu: Francezii sunt trişti ca moartea. Suntem conduși de Apple și Zuckerberg

Gerard Depardieu vine cu atacuri dure pentru Occident. Actorul care s-a stabilit în Federaţia Rusă consideră că lumea a ajuns să fie condusă de giganţii ai tehnologiei şi de mediul online şi îşi critică dur compatrioţii din Hexagon pentru stilul de viaţă, potrivit B1.

Într-un interviu recent pentru jurnaliştii de la Le Figaro, marele actor francez susţine că în opinia sa, ideea de vot universal nu mai este valabilă pentru că adevăraţii lideri ai societăţii sunt giganţi precum Apple şi de lideri ai reţelelor sociale, precum Mark Zuckerberg, informează francetvinfo.fr.

loading...

Actorul a trimis săgeţi dure către patria mama şi îndeosebi către francezi, pe care îi consideră nişte oameni trişti.

„Contrar a ceea ce cred ziariștii, nu din cauza fiscalităţii m-am retras. Ceea ce nu suport, şi pentru asta mă enervează ţara asta, este să vad că francezii sunt trişti ca moartea. Franţa este o ţară foarte frumoasă, dar oamenii sunt pierduţi”, a spus actorul.

Gerard Depardieu a primit cetăţenia rusă în 2013, după o dispută dură pe tema taxelor cu preşedintele de atunci al Franţei, Francois Hollande. Hollande intenţiona să ridice impozitul pentru bogătaşi la nu mai puţin de 75%, în timp ce în Rusia impozitul nu depăşea 13 procente.

loading...
To Top