News

Deputatul Andreea Cosma, la DNA: Sunt martor într-un dosar care îl vizează pe Negulescu

Deputatul Andreea Cosma a ajuns, marţi, la DNA Ploieşti, unde a declarat că are calitate de martor, într-un dosar care îl vizează pe procurorul Mircea Negulescu. Andreea Cosma a ajuns la sediul DNA Ploieşti fără avocat şi a declarat presei că are calitatea de martor, într-un dosar care îl vizează pe procurorul suspendat Mircea Negulescu.

„Sunt în calitate de martor în dosarul care îl vizează pe procurorul Negulescu. Vorbim când ies”, a declarat Andreea Cosma, potrivit Mediafax.

loading...

Deputatul PSD Andreea Cosma a afirmat, în urmă cu o săptămână, că procurorul Mircea Negulescu i-a făcut avansuri, iar atunci când le-a refuzat, magistratul a ameninţat-o că o va trimite la închisoare, odată cu tatăl său, Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi fratele său, fostul deputat Vlad Cosma.

Procurorul suspendat Mircea Negulescu a stârnit mai multe controverse după ce Inspecţia Judiciară a demarat trei cercetări disciplinare în cazul său, pentru că, printre altele, ar fi cerut unui alt procuror informaţii cu privire la unele interceptări dintr-un dosar.

Totodată, procurorul, conform Inspecţiei Judiciare, a solicitat unui alt procuror, în prezenţa unui martor, a unui avocat şi a unui jurnalist, informaţii cu privire la conţinutul unor interceptări dintr-un dosar pe care acesta din urmă îl instrumenta. Acţiunea disciplinară se află, în prezent, la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la răspunderea magistratului în cauză.

loading...
To Top