Life

Deputatul PSD Liviu Plesoianu matura pe jos cu divele Justitiei Kovesi si Macovei

Deputatul PSD Liviu Plesoianu membru al Comisiei parlamentare de investigare a fraudarii alegerilor din 2009, a facut in acest week end doua postari pe pagina sa de socializare in care sterge pe jos cu actuala sefa a DNA Laura Kovesi, precum si cu fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei, potrivit Lumea Justiției. Iata cele doua postari:

“De plagiat, au decretat unii ca a plagiat doar 4%. Bunul-simt e, insa, 0%! Refuzi de trei ori sa vii la Parlament, ajungi sa intri pe la „penali” doar ca sa nu dai ochii cu un parlamentar care a venit sa te intrebe daca ai fost acasa la Oprea, dar te duci fara… retineri la ambasade, de ziua Americii, de ziua Frantei…

Normal ca te duci acolo, doar te-au premiat si ne-au spus ca esti, practic, o Divinitate. Ca in icoana trebuie sa te punem si la Tine sa ne inchinam… Este ORIBIL faptul ca aceasta tara nu are un sistem imunitar minimal care sa opreasca la timp astfel de dezastre. Iar Parlamentul Romaniei e in continuare INCAPABIL sa faca asta! De-aia am ajuns eu la poarta DNA. Pentru ca le lipseste unora sangele din instalatii! si NU, n-am sa menajez pe nimeni. Ii voi expune FARA REZERVE pe toti cei care se baga sub masa cand vine vorba despre lucruri concrete, despre masuri concrete!

Lui KOVESI trebuia sa i se ceara REVOCAREA de zeci de ori pana acum. Eu o fac. Cer REVOCAREA acestui personaj . Si ii provoc pe toti colegii mei din Parlamentul Romaniei: care dintre voi isi mai asuma PUBLIC sa ceara REVOCAREA LUI KOVESI? Nu are absolut nicio relevanta ca sunteti de aceeasi parere daca nu spuneti asta! Suntem parlamentari ai Romaniei sau frunze care tremura la orice adiere?”

loading...

Macovei a inflitrat Justitia, presa si ONG-urile

Intr-o alta postare, deputatul Liviu Plesoianu a facut acuzatii si la adresa fostei ministrese a Justitiei Monica Macovei, actual europarlamentar:

“Martorii lui Macovei sunt infiltrati in trei zone esentiale: Justitie, Presa, ONG-uri. „Statul de drept”, „Presa militanta”, „Societatea civila”… Ce bine suna, nu-i asa? In realitate, comandourile de mercenari ai Noii Ordini, sub conducerea Papesei lui Soros, distrug tot ce intalnesc in cale. Deja de mai mult de un deceniu, un grup minoritar dar FOARTE AGRESIV si foarte bine INFILTRAT decide totul in aceasta tara. Iar acest lucru se intampla pentru ca MAJORITARILOR li s-a inoculat ideea ca sunt MINORITARI…Desteapta-te, romane!”

loading...
To Top