Socant

Desene animate cu părinți homosexuali la un post TV prezent și în România

Copiii vor afla despre comunitatea LGBT chiar de la un post de desene animate care va difuza un serial în care părinții unui băieței sunt homosexuali. Postul Nickelodeon îşi doreşte să reprezinte comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) în fața celor mici, iar pentru asta a introdus în desenul animat „The Loud House“ un cuplu gay. Intenția producătorilor este de a arăta celor mici (canalul este recomandat celor între 2 și 14 ani) că nu este nimic rău în homosexualitate. 

Postul de televiziune american dedicat copiilor Nickelodeon, prezent și în România prin difuzorii locali va introduce un cuplu de homosexuali într-un serial de desene animate, potrivit „Variety“. Seria, care are în prim plan viaţa lui Lincoln Loud şi a celor zece surori ale sale, va fi prima producţie din istoria televiziunii în care vor apărea părinţi homosexuali.

Cuplul din „The Loud House“ este format din Harold şi Howard McBride, ale căror voci sunt asigurate de Wayne Brady, respectiv Michael McDonald, şi îşi va face debutul în episodul de mâine, intitulat „Overnight Success“. Cei doi sunt introduşi în scenă prin replica „Este timpul să facem istorie!“

loading...

Dar lucrurile nu se opresc aici! Homosexualitatea își face loc cu pași repezi în viața copiilor. De exemplu, compania americană de streaming video, Hulu, a lansat zilele trecute primul desen animat al cărui scenariu susține comunitatea LGBT. Este vorba despre „Rosaline,” povestea unei tinere fete care pornește la drum în căutarea iubitei sale, pe care o va vedea la finalul unui drum lung prin tărâmul magic, presarat de capcane, scrie Good Magazine.

„În mass-media poveștile de dragoste ilustrate în desenele animate pentru copii evită subiectul iubirii dintre persoanele de acelasi sex, iar acest lucru produce un dezechilibru,” a declarat creatorul desenelor animate, Daniel Errico, pentru The Huffington Post.

Voi ce părere aveți? Pot dăuna copiilor aceste desene animate?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top