Dezvăluiri despre Bot: "E un om bolnav". Ce făcea când vedea oameni scoși în cătușe de DNA
News

Dezvăluiri despre Bot: ”E un om bolnav”. Ce făcea când vedea oameni scoși în cătușe de DNA

Dezvăluiri incredibile despre Mălin Bot au fost făcute în urmă cu două zile la Antena 3. Mirel Curea, redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei, susține că Bot este un om bolnav care de fiecare dată când vedea la televizorul din redacția ziarului că sunt reținuți oameni de DNA începea să aplaude satisfăcut.

loading...

Eu nu cred că-și poate imagina cineva că cetățenii ăștia trei (cei care au făcut circ la procesul lui Dragnea) au treabă cu lupta pentru statul de drept. Eu pe ăștia doi nu-i cunosc dar îl cunosc în schimb pe Mălin Bot foarte bine. Mălin Bot este un om foarte bolnav. Aplauda cu alți zece cimpanzei fiind jurnaliști într-o redacție ori de câte ori pe plasmele redacției vedeau că se transmit imagini în direct de la arestări. Cum îl vedeau pe câte unul în cătușe scos din DNA, acești zece cimpanzei aplaudau”, a spus Mirel Curea.

loading...

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a avut și el o experiență cu Mălin Bot. El îi face scurt caracterizarea acestuia: o persoană care incită, care instigă, care probabil abia aștepta ca eu să am o reacție din asta violentă ca după aia se se autovictimizeze.

În ceea ce-l privește pe domnul Mălin Bot, eu agresivitatea acestui pseudo-jurnalist am simțit-o pe propria piele când am fost în față la DNA. Știți cum făcea? Venea cu telefonul său mobil cu care filma ca jurnalist, mi-l punea cu 3-4 cm de față și știți ce spunea?

Nu veniți spre mine, nu veniți spre mine, păstrați distanța. Deci ăsta este Mălin Bot. Este o persoană care incită, care instigă, care probabil abia aștepta ca eu să am vreo reacție din asta violentă ca după aia se se autovictimizeze. Domnul Mălin Bot și-a adus acești oameni, dovadă fiind faptul că au filmări și poze de acum câteva săptămâni puse pe Facebook-ul fiecăruia dintre ei, acest domn, Sandi Bogdan mai pune și alte poze în care are alte arme albe și asociat în imaginile respective este un text în care spune că este pregătit să revină în piața Victoriei pentru sânge și răzbunare”, spune Liviu Pleșoianu. Nu ezitați să distribuiți. E păcat să nu știe toată lumea cine sunt acești rezistenți.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });