News

Dezvăluiri uluitoare: ”Se pregătesc VIOLENȚELE pentru 20 ianuarie”. Cum arată PLANUL

Până Pe 20 Ianuarie Inclusiv vor începe provocările și Violențele; grupuri paramilitare se organizează pentru a ataca Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională și alte instituții, conform unui plan foarte bine stabilit.  Sint aduși gratuit din toată țara, cazare gratuită, masă gratuită, se distribuie milioane de flayere.

loading...

Toate acestea vor culmina cu Violențele din 20 Ianuarie, despre care am scris.  Astăzi, au sărit toți să-l facă pe Mălin Bot nebun; Fals: ieri, până seara târziu a fost o întâlnire a organizatorilor din 20 Ianuarie, în care s-au stabilit responsabilități. Rolul lui Mălin Bot de azi a fost să testeze reacția Jandarmeriei, dar și să creeze un curent Anti-Jandarmerie în rândul protestatarilor și forțelor paramilitare din 20 Ianuarie; și e doar începutul.

Celor care încă mai au chef să mă înjure sau să mă persifleze, le spun că am postat încă din 02 Ianuarie pentru a devoala un plan vechi. Sunt unii care au vrut dovezi; e doar începutul.

loading...

Din păcate, Partidele de guvernământ și opoziția au cu totul alte treburi. Tudose, la ordin, vrea să-i ia locul lui Dragnea, iar Opoziția prinde fluturi. In acest timp, cei care au făcut înțelegerea Coridorului, își văd nestingheriți de treabă: își urmează Planul.

Fac încă odată apel la Conducerea PSD să-i solicite domnului Tudose, prietenul Protestatarilor, dar și doamnei Firea să ceară ca organizatorii mitingului din 20 Ianuarie, pentru că de dara aceasta organizatorii sunt cunoscuți, să ceară autorizație pentru miting.

Tudose sigur nu o va face, pentru că este și el parte a Planului, alături de Iohannis; iar Opoziția prinde fluturi… (Gelu Visan)

loading...