DEZVĂLUIRI: Vă mai spune ceva numele Sergiu Lascu? Știți ceva despre dosarele vărului lui Florian Coldea, George Coldea?
News

DEZVĂLUIRI: Vă mai spune ceva numele Sergiu Lascu? Știți ceva despre dosarele vărului lui Florian Coldea, George Coldea?

Vă mai spune ceva numele de Sergiu Lascu? Fratele Codruței, care avea un dosar la DIICOT, motiv pentru care a fost arestată Alina Bica? După ce a Arestat-o pe Bica, Koveși a luat dosarul fratelui ei la DNA și l-a închis. Dosarul cuprindea fapte de corupție de la TransGaz de milioane de euro.

loading...

Dar despre dosarele la DNA ale vărului lui Florian Coldea, George Coldea? Cineva îmi spunea că i s-a spus să nu participe la licitații în spitale pentru că sunt afacerile lui Coldea. Toate dosarele primesc NUP sau termenele sunt amânate la nesfârșit.

Există mărturii publice că la sediul SRI din Băneasa erau duse milioane de euro din afacerea Microsoft. Alte sute de mii și milioane erau date cadou casei de sondaj a lui Dâncu și pe unde mai avea grupul Koveși-Coldea interes.
Pentru că Elene Udrea a denunțat grupul infracțional Coldea-Koveși, a fost arestată la două zile după denunț, iar răzbunarea continuă.

La aceasta se adaugă afacerile cu terenurile, sprijinirea în afaceri a grupului de la Cluj ( Rus-Maior-Dâncu), dar și a multor politicieni, oameni de afaceri, magistrați, dar și mulți militari, mulți dintre ei numiți de Coldea, care au participat la formarea acestui Sistem în care Banii și Șantajul constituie principala formă de exercitare a Puterii. La aceasta se Adaugă Imformația, Manipularea și Puterea Politică. Discutăm de o structură care este implantată de la vârful Statului, prin Șantajul direct la Președinte pânâ la Parlament, Justiție, Guvern, care merge pe verticală până jos, în cele mai mici zone de putere.

Unii îi spun Stat Paralel sau Stat Ascuns, alții Sistem. Definiții elegante. Denumirea corectă este Dictatură a instituțiilor de Forță, corespondentul Dictaturii Militare. Pentru a avea o comparație, gândiți-vă că în Chile, neoliberalismul a fost introdus de CIA prin generalul Pinochet cu mitraliera; totul sub pretextul Luptei cu Comunismul, cam cum e la noi „Lupta” cu Corupția, dar și cu tendințele hegemoniste ale Federației Ruse.

loading...

Economiștii de la Harvard, definiți ulterior ca ” Grupul de la Chicago”, au avut sarcina să convingă populația și să facă reformele; totul sub coordonarea strictă a CIA, care, ca de fiecare dată, „scăpase” de controlul civil din USA.

Rolul Serviciilor Secrete Americane în sprijinirea grupului Coldea-Koveși este cunoscut. Mai este România o democrație, sau a fost vreodată? Răspunsul e simplu: NU.

România este o democrație Mimată, iar Drepturile Omului sunt călcate în picioare. Mai sunt unii care speră că ne vor ajuta americanii; Da, ar putea, dar cu o condiție: Să se rupă de Koveși și Coldea, ceea ce americanii nu au de gând să facă, dovadă că Florian Coldea a fost invitat de Onoare la Ambasada SUA; și atunci unde e speranța?

r trebui să fie la politicienii români, șantajabili și speriați, slab pregătiți și cu „scheleți” prin toate dulapurile. De ce îi susțin americanii pe cei doi, împotriva tuturor evidențelor? Răspunsul este extrem de complicat, dar în același timp foarte simplu.

Pentru că România nu are exercițiul propriu al Democrației, iar politicienii români nu au curajul, pregătirea și determinarea de a funcționa în interiorul unui sistem democratic, sunt obișnuiți să se raporteze tot timpul la un șef, fie el și o putere străină. De aproape 100 de ani, exceptând perioada formării Statului Național Unitar, când românii și-au luat destinul în propriile mâini, fac același lucru: funcționează, de la Carol al Doilea încoace, numai în sisteme politice dictatoriale.  Pentru România, Democrația este încă un Sistem Politic Inaccesibil. (Gelu Vișan)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });