News

Dezvăluirile despre SISTEM ale unui fost ofițer SRI. Adevărul CRUNT

Dezvăluiri incendiare făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Fostul adjunct al lui Florian Coldea a vorbit despre sistem și despre statul paralel. El spune că fostul său șef a ordonat arestări. Dragomir mai spune că timp de cinci ani oameni politici, jurnalişti sau oameni din societatea civilă au fost ascultaţi pe mandate care vizau activităţi de terorism. Dragomir a vorbit cât i-a dat voie jurământul.

„Toată lumea vorbește astăzi despre Sistem. Cu S mare. Eu am fost un membru al sistemului, sistemul este format din sutele, mii de oameni: bărbați și femei, care fac parte din diferite instituții ale statului român, în special insituțiile de forță, și care zi de zi desfășoară activitatea pentru interesul statului român. Acesta este Sistemul. În interiorul Sistemului avem o diferență terminologică, care la noi a început să fie extrem de pregnante și se vede prin abuzuri. Statul paralel. Este altceva decât sistemul, statul paralel este o clică, o mafie. O gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care au decis să utilizeze instituțiile și sistemul în scop personal. Ori lucrurile astea au început să se vadă în 2009”, a declarat Dragomir în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Fostul adjunct al lui Coldea a anunțat și că fostul său șef a ordonat arestări: „Coldea avea nevoie de un braț armat în justiție. Coldea a ordonat arestări și în prezența mea. În fața comisiei parlamentare care îmi va ridica această opreliște a secretului, voi vorbi”.

loading...

Dragomir mai spune că timp de cinci ani oameni politici, jurnalişti sau oameni din societatea civilă au fost ascultaţi pe mandate care vizau activităţi de terorism. „În perioada 2009-2013 mai mulţi oameni politici, de afaceri şi din societatea civilă şi jurnalişti au fost interceptaţi timp de cinci ani continuu pe mandate de siguranţă naţională invocânduse activităţi conexe de mijloace teroriste. Există şi documente în acest sens. Pot să spun cum s-a acaparat puterea în această ţară pentru această mafie”.

Totodată, Dragomir a vorbit și despre acoperiții din presă.

„În zona acoperiților din media, orice seriviciu utilizează așa ceva, în cazul României trebuie să facem o delimitare. Un ofițer acoperit din media care desfășoară activități penstru sprijinul securității naționale este cu totul diferit de un acoperit din media care primește pe mailuiri rechizitorii sau documente nepublice din dosar și are un singur ordin să-l facă pe acel om sau pe acea persoană, să o arate opiniei publice ca pe o persoană ca un infractor sau penal. Pe câțiva care au răspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut și personal, i-am văzut în biroul lui Coldea, dar nu știu cum au fost să facă acest lucru nu știu. Nu a fost în beneficiul statului. A fost în beneficiul unei persoane”, a mai spus Dragomir.

loading...
To Top