News

DEZVĂLUIRILE unui PREOT despre Pomohaci: Participa la orgii sexuale!

Un teolog, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a oferit un interviu despre părintele Pomohaci. El spune că Pomohaci participa la orgii sexuale.

„Este un caz special dacă părintele Pomohaci va fi caterisit, pentru că există diferite voci în BOR, cât şi în Sfântul Sinod, pentru că poate să meargă într-atât, cu muzica populară poate continua, însă cu preoţia poate să meargă într-atât, încât să facă o anumită grupare creştină acolo la Moşuni, sau în altă parte, sau poate să treacă la aşa-numitele biserici ortodoxe, în care sunt diferiţi foşti preoţi care au fost caterisiţi”.

Între timp, un nou scandal sexual ameninţă să zdruncine şi mai tare încrederea în Biserică, şi aşa destul de şubrezită după cazul Pomohaci. Stareţul unei cunoscute mănăstiri din România ar fi fost surprins purtând conversaţii şocante, pe Facebook, cu un călugăr, scrie observator.tv.

În conversaţia respectivă, stareţul foloseşte un limbaj uluitor pentru o faţă bisericească şi îi face propuneri absolut halucinante călugărului. Stareţul a recunoscut conversaţia şi pretinde că a vrut să vadă ce hram poartă interlocutorul său.

Mergând mai departe cu scandalurile sexuale din BOR, Episcopul de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, a făcut o plângere la DIICOT, acuzând că a fost defăimat, după ce a apărut în ipostaze intime alături de un bărbat, sesizarea fiind direcţionată către o unitate de parchet competentă.

loading...

Plângerea depusă de Episcopul de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, la DIICOT Vaslui a fost direcţionată, marţi, către Parchetul de lângă Judecătoria Huşi, de unde a plecat către o altă unitate de parchet.

Textul sesizări nu a fost făcut public deocamdată, însă, potrivit unor surse, episcopul acuză faptul că prin înregistrarea în care apare în ipostaze intime alături de un bărbat, a fost defăimat.

„La noi a fost înregistrată o sesizare trimisă de la DIICOT, dar nu vă pot menţiona altceva decât că noi am direcţionat-o la unitatea competentă”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Antonela Pălie, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi.

Sântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) se va întruni în zilele de 17 şi 18 august pentru a analiza măsurile care se impun în cazul Episcopului Huşilor, filmat în ipostaze compromiţătoare, această convocare neputând fi realizată în perioada postului Adormirii Maicii Domnului.

Până la luarea unei decizii de către Sfântul Sinod, Episcopul Huşilor, Cornelui Bârlădeanu poate sluji, potrivit reprezentanţilor Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei (MMB).

loading...
To Top