News

Dezvăluitorul, afirmații ȘOCANTE. Cum se implică SOROS chiar ÎN ACEST MOMENT în România

Soroș revine și lovește. Au apărut din nou pe la televiziunile sistemului oamenii lui Soroș care vorbesc despre cianuri, Roșia Montană. Am mai scris, în 2013 am fost în Apuseni și știu cum jurnaliști și oameni „de bine” erau plătiți cu un milion pe zi pentru a protesta contra exploatării aurului la ” Roșia Montană”. O spune politicianul Gelu Vișan care explică într-o postare pe Facebook mai multe lucruri grave care s-au întâmplat referitor la acest subiect.

”Activiști de doi lei se întâlneau la Abrud, la Câmpeni, la Cluj și de acolo îngrozeau oamenii de cum va fi înghițită România de cianură. Eu sunt convins că cei mai mulți dintre Soroșiștii care dau cu Sticluța în asfalt n-au călcat în viața lor la ” Roșia”. 

loading...

Să fim clari: Cunosc din ’98 istoria de la Roșia Montană și sunt multe de spus. Proiectul poate fi cel puțin îmbunătățit; De aici până la ticăloșia pe care a făcut-o Cioloș, prin declararea zonei ca fiind protejată UNESCO, e cale lungă. Julien Cioloș nu a făcut altceva decât să ducă România la riscul de a pierde 4 miliarde de eoro și de a ține la dospit „Roșia” până le va cădea bine oamenilor lui Soroș. 

Acest episod seamănă izbitor cu poziția pe care o anume doamnă care lasă să se creadă în mod fals că ea ar fi Comisia Europeană în România, al cărei soț a fost consultantul lui Cioloș, am numit-o pe Angela Cristea, deci cu poziția Sorosiștilor pe legile justiției. Dacă la asta adăugăm atacul asupra întregului Stat care ar fi plătit 100 mil € ( nu dolari?) pentru a o urmări pe Koveși(?!)- curată Nebunie, și asta fix când toți occidentalii se bat pe față , fără Rușine, pe miliardele României pentru apărare, avem imaginea completă asupra unei țări atacate din toate părțile.
Ce e de făcut? 

Simplu: Să ridicăm capul și pieptul sus și să ne aducem aminte, chiar dacă unii vor să ne facă să uităm lucrul acesta, că suntem români, urmași demni ai celor care ne-au lăsat moștenire o țară și un neam pentru care și-au vărsat sângele timp de milenii.  E chiar atât de greu?”, precizează acesta.

loading...
To Top