Dezvăluitorul: "Coldea și Dogioiu se relaxează la același SPA"
News

Dezvăluitorul: ”Coldea și Dogioiu se relaxează la același SPA”

Omul politic Gelu Vișan zis și ”Dezvăluitorul” iese la atac într-o postare pe Facebook și comentează interviul dat de Florian Coldea. ”Măi frumușeilor, voi încă n-ați înțeles că se alege praful de tot Sistemul Mafiot pe care l-ați construit?”, scrie acesta. El face referire și la un anumit SPA la care spune că se relaxează Coldea și Dogioiu.

loading...

”Coldea vorbește! Speriat de declarațiile lui Dragomir,a ieșit la rampă însuși ” marele” Coldea. Dat afară din SRI pentru ceea ce a făcut, Coldea se duce la oficiosul lui și folosește o stratagemă ieftină: Încearcă să spună, dar nu prea are argumente, mințind, gâfâind și încurcându-se că este atacat SRI-ul.

Măi Cap Sec, nimeni nu atacă SRI-ul, care este un serviciu în care 99% din oameni sunt serioși și buni profesioniști, noi vorbim de tine și o mână de apropiați care, în interes propriu ați confiscat acest serviciu pentru a băga împreună cu Koveși oameni nevinovați în pușcărie, doar pentru a vă servi propriilor interese, în general economice, dar nu numai.

loading...

Înțelegi sau e prea greu pentru tine?

PS: Dragomir îi dă replică lui Coldea sau lui Dogioiu! Înțeleg că interviul e „aranjat” de Dogioiu, Dragomir cere proba audio sau video pentru a-l da în judecată! Mai înțeleg că Dogioiu se duce la SPA la Pescariu, tot acolo se duce și Coldea! Să nu-mi spui…Și cine plătea? Coldea sau Pescariu?

Corupțieeeeeeeeee! Măi frumușeilor, voi încă n-ați înțeles că se alege praful de tot Sistemul Mafiot pe care l-ați construit? Cred că Codruța Koveși (cacofonie intenționată din nume, # gieni!) zisă și Luluța e geloasă pe Ioana zisă și Dogioiu și Colonăleasa. E un fel de puturoșenie, care, mișcată, arată mizeria pestilențială de sub cearșaful murdar. Câââhhhhh…”, scrie Vișan.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });