Dezvăluitorul: Jurnaliștii colaboraționiști și corupți. Ordin de la Cuplul Coldea-Koveși
News

Dezvăluitorul: Jurnaliștii colaboraționiști și corupți. Ordin de la Cuplul Coldea-Koveși

Când am scris despre „Colaboraționiști”, m-am referit inclusiv la jurnaliștii care primeau ordin de la Cuplul Coldea-Koveși, cei care au confiscat România în interes propriu. Informațiile pe care le am, pe care le știe foarte bine și Helvigh, dar și KWI, arată că acest cuplu a condus România pentru propriul lui interes, în mare parte financiar. Ceea ce făceau Coldea și Koveși erau acte de corupție sau asimilate corupției, iar Jurnaliștii care i-au servit au fost complici la aceste acte. 

loading...

Fostul adjunct SRI, Ofițerul Dragomir, devoalează numele „jurnaliștilor”, Turturică, Tapalagă și Sorina Matei care își primeau indicațiile direct în biroul lui Coldea. Aceștia, ca și mulți alții pe care-i cunosc, nu sunt jurnaliști ci colaboraționiști ai Sistemului și agenți de influență ai grupului Coldea-Koveși.

Atenție: nu folosesc termenul „AU FOST”, ci ” SUNT”, pentru că asta fac și acum: susțin și apără cuplul Coldea-Koveși și promovează Sistemul prin publicațiile pe care le conduc sau unde sunt detașați. Să fim înțeleși: colaboraționiștii sunt la fel de corupți ca și șefii lor de unde-și primeau ordinele, în sensul Codului Penal, fiind complici ai lor.

loading...

Mai mult, transmiterea Rechizitoriilor procurorilor în spațiu public este o faptă penală. Ei primeau deci rechizitoriile de la Coldea, care le avea de la Laura Codruța Koveși, împotriva legii, avem deci o infracțiune continuată, făcută de un grup infracțional organizat.

Se va sesiza cineva? Normal ar fi fost ca Procurorul General să demareze o anchetă; bineînțeles că nu o va face, fix pentru că este omul lui Koveși; se va sesiza KWI? Nu, pentru că este unul din susținătorii lui Koveși, cea care a fost partenera lui Coldea. Ce e de făcut atunci? 

Să capotăm? În nici un caz. Ce nu știu acești indivizi, este că democrația nu acceptă în interiorul ei dictaturi, iar cei care au construit și susținut o dictatură în interiorul democrației vor fi măturați de societate, dar și de istorie.
Acesta e Începutul Sfârșitului pentru Dictatura Sistemului în România; perioada următoare va fi din ce în ce mai interesantă. (Un articol de Gelu Vișan)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });