News

Diferențele dintre Sebastian Ghiță și Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a făcut în urmă cu doar câteva zile dezvăluiri despre sistemul din România revine cu un articol pe blogul personal în care explică de ce nu este ca Sebastian Ghiță. Mai mult, acesta nu o uită nici Laura Koveși și explică modul în care aceasta utilizează DNA în scopuri personale.

”Am observat de abia acum, cu deosebită plăcere, că doamna Kovesi continuă să utilizeze DNA în interes personal și mi-a făcut plângere la Inspecția Judiciară din cadrul CSM. (sursa: http://www.mediafax.ro/social/dna-a-sesizat-inspectia-judiciara)

Trecând peste faptul că procurorii DNA nu sunt justiția, așa că nu am atacat vreo independență a justiției, procurorii fiind parte a puterii executive…. Modul în care DNA s-a identificat cu ideea de justiție este unul nelegal și împotriva dispozițiilor constituționale. De ce a făcut asta Șefa DNA?

Ca și în cazul Sebastian Ghiță, este foarte previzibilă. De oricâte ori va fi întrebată de media despre dezvăluirile mele, va răspunde că nu comentează declarațiile unui inculpat (apropos, achitat pentru cinci infracțiuni de o instanță de fond-adică de justiția care mi-a apărat viața față de abuzurile DNA) și va spune că a sesizat Inspecția care va investiga acest caz. Două probleme.

loading...

Eu nu sunt Sebastian Ghiță. Eu de abia aștept să merg la Inspecția Judiciară pentru a discuta despre abuzuri și culoare, despre multe altele.

Și dacă tot voi merge, voi întreba ce se mai întâmplă cu sesizarea mea în cazul judecătoarei Ana Maria Trancă, de la Curtea de Apel București care, în timp ce eram arestat în dosarul BlackCube (la arestul central fiind), mi-a mai dat un mandat de arestare în lipsă pe termen nelimitat. De ce nu sunt Sebastian Ghiță?

Pentru că îmi permit să îi dau un sfat profesional, nu prietenesc. Niciodată, dar niciodată, când mă mai atacați, nu mai citați din mine. Regula jocului spune că niciodată nu se citează din adversar. De ce? Pentru că mi-ați promovat exact mesajul cel mai important al abuzului rechizitoriilor pre-aranjate prin comunicatul emis de DNA. Hotnews și DIGI 24 au propagat imens mesajul meu, toți susținătorii doamnei Kovesi mi-au citit punctul de vedere.

Nu sunt Sebastian Ghiță și pentru că eu nu fug nicăieri. Sunt și voi fi aici. PS: Am auzit tot felul de scenarii în spațiul public. Nu, domnule Sorin Roșca Stănescu. Nu mi s-a făcut frică. Am fost foarte, foarte ocupat”, scrie Dragomir. Noi îl așteptăm cu alte dezvăluiri la fel de interesante.

loading...
To Top