Dîncu: Datoria noastră e să lăsăm scaunele goale în noiembrie
News

Dîncu: Datoria noastră e să lăsăm scaunele goale în noiembrie

Vicepremierul Vasile Dîncu este de părere că soluția tehnocrată este bună doar pe termen scurt. În opinia lui, un Cabinet are nevoie de un sprijin politic în Parlament, iar în România și oriunde în lume, în mod normal, soluția este cea politică.

„Soluția noastră, a unui guvern independent, este o soluție pe termen scurt. (…) Să vedeți ce înseamnă să construiești o strategie fără să ai un sprijin solid în spate: un partid politic puternic, un Parlament care să te împingă de la spate, să te sprijine. Noi trebuie să lucrăm, să lăsăm viitorului guvern ce putem noi, ceea ce pot inteligența și expertiza noastră. Datoria noastră este să lăsăm scaunele goale în luna noiembrie sau când ni se va termina acest lucru”, a precizat Dîncu, la B1 Tv.

loading...

Cât despre viitorul său după terminarea mandatului, el a menționat că nu își mai dorește să facă politică. Dîncu spune că va rămâne un intelectual de stânga, dar că dorește să se ocupe, în primul rând, de catedră și că va înființa, probabil, o firmă de consultanță.

„Eu nu-mi doresc să mai fac politică. Sigur, nu aș putea să spun 100% că nu o să mai fac politică niciodată, chiar dacă acum îmi doresc și cred în chestiunea asta. Nu sunt absurd să cred că neapărat se va întâmpla ceea ce îmi doresc eu acum. Nici acum nu am vrut să mai particip. Nu credeam că o să mai ajung vreodată să mai fiu în vreun guvern, pentru că nu mi-am proiectat asta. S-a întâmplat o situație în care am acceptat să fac parte dintr-un guvern pentru un an de zile. Am cu totul alte proiecte”, a spus vicepremierul.

Vicepremierul mai a atras atenția asupra faptului că Guvernul a avut la dispoziție doar șapte luni, dar că în acest interval s-au realizat mai multe proceduri de simplificare administrativă decât în ultimii 25 de ani.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });