News

Discurs incalificabil al Procurorului General la Ziua Justitiei. Atac fara precedent la …

Discurs incalificabil al Procurorului General la Ziua Justitiei: „Traim intr-o dinamica extraordinara in care propaganda media tine loc de realitate intr-o lume tot mai virtuala. Ne uitam pe diverse posturi de televiziune si vedem lumi paralele… Putem vedea in mod cert un atac concentric, asalturi succesive la adresa institutiilor judiciare… Noi trebuie sa demonstram ca intelegem ce se intampla si putem reactiona sanatos cu instrumentele juridice pe care le avem”

Lumea Justitiei scrie ca Augustin Lazăr a lansat un atac fara precedent la institutiile de presa. Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar  acuza presa ca face „atacuri concentrice” si „asalturi succesive la adresa institutiilor judiciare”, afirmand ca „propaganda media tine loc de realitate”.  In opinia lui Augustin Lazar, anumite posturi de televiziune creeaza lumi paralele pentru atingerea intereselor celor care promoveaza respectivele show-uri la televziuni. Fata de aceasta realitate, Procurorul General al Romaniei afirma ca „trebuie sa demonstram ca intelegem ce se intampla si putem reactiona sanatos cu instrumentele juridice pe care le avem la dispozitie”.

loading...

Afirmatiile de mai sus au fost facute de Augustin Lazar cu prilejul „Zilei Justitiei” organizate de Uniunea Juristilor din Romania la finalul acestei saptamani, la Hotelul Ramada din Capitala.

”In opinia noastra, afirmatiile sunt de o imensa gravitate si pot arata ca la varful Parchetului General exista o infierare a presei, manifestata intr-un limbaj neadecvat nici evenimentului la care Augustin Lazar a luat parte, dar nici functiei pe care o detine.

De altfel, daca ar fi sa tinem cont ca afirmatiile lui Augustin Lazar au fost facute cu prilejul celebrarii Zilei Justitiei si ca s-au axat inca de la inceput pe mass-media, ne intrebam daca nu cumva Procurorul General al Romaniei este mai preocupat de dezvaluirile din presa, decat de solutionarea problemelor cu care se confrunta Ministerul Public”, se arată pe portalul juridic.

loading...
To Top