News

Discuțiile dintre Tudorel Toader și Augustin Lazăr au EȘUAT. Ministrul Justiției a DECIS ce are de făcut

In timpul unor declaratii recente sustinute la sediul Ministerului Justitiei, Tudorel Toader a anuntat ca va avea o intrevedere cu Procurorul General Augustin Lazar, in cadrul careia ii va pune o serie de intrebari, „voi vedea ce raspunsuri furnizeaza„. Acesta se va intampla, sustine Toader, daca il va gasi pe Lazar. Cei doi au vorbit la telefon, pentru că procurorul general este în concendiu. Se pare că răspunsurile nu au fost multumitoare iar discutia nu a mers bine!

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a decis, miercuri, după discuția cu procurorul general Augustin Lazăr, să sesizeze Inspecția Judiciară în legătură cu furnizarea de documente despre ancheta privind alegerile prezidențiale din 2009.Cu această acțiune, problemele încep să apară pe neclintitul Augustin Lazăr.

loading...

Și Kovesi este sub lupă

Și șefa DNA are probleme! Controlul derulat de Inspecţia Judiciară (IJ) la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), la solicitarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader şi care avea ca termen de finalizare data de 11 august a fost prelungit până la 25 august, potrivit purtătorului de cuvânt al IJ, Alin Alexandru. Acesta a precizat că urmează apoi redactarea raportului şi avizarea acestuia, iar cel mai târziu raportul cu concluziile controlului va fi înaintat CSM în 6 octombrie. „Termenul pentru acest control a fost prelungit până la 25 august având în vedere volumul mare care trebuie verificat şi timpul scurt avut la dispoziţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare.

loading...
To Top