Creepy

DN 7, șoseaua pe care mor tinerii necăsătoriți

În apropiere de Găeşti, în judeţul Dâmboviţa este Troiţa Miresei, sau Troiţa Margaretei. Acolo, în anul 1936, într-o zi de septembrie, Margareta Ştefănescu se întorcea cu acasă (după ce făcuse cununia religioasă la București), împreună cu soţul ei, fiul cunoscutului arhitectul Ion Mincu şi de părinţi. La locul unde este troița s-a ciocnit cu un camion și doar mireasa a decedat, la numai 26 de ani.96897829452127489xs96jQYZc

Tânăra mireasă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală. Tatăl a început să-și viseze fiica îmbrăcată în rochie de mireasă, care îi spune: „Nu mă lăsa singură în Bucureşti!”. De atunci, în tragediile rutiere din acest loc şi-au  pierdut viaţa mai mult bărbaţi.

loading...

14806

De exemplu, doar în perioada 2008-2009 în au murind 12 bărbaţi tineri, majoritatea din ei erau necăsătoriţi. Cei care au supraviețuit spun că au văzut în dreptul troiţei o nălucă care seamănă cu o femeie îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

Organizațiile  de fenomene paranormale din întreaga lume au introdus  DN 7 din judeţul  Dâmboviţa pe lista locurilor bântuite.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top