Doar 10 luni de pușcărie pentru că şi-a bătut prietena 22 de ore şi i-a smuls părul din cap
Socant

Doar 10 luni de pușcărie pentru că şi-a bătut prietena 22 de ore şi i-a smuls părul din cap

Decizie extrem de blândă în cazul lui Bajusz Adrian, acuzat că şi-a bătut, anul trecut, timp de 22 de ore prietena. Tânăra s-a ales cu ochii învineţiţi, cu trei coaste rupte, cu părul smuls din cap şi multiple leziuni pe corp.

loading...

Judecătoria a decis condamnarea lui Bajusz la zece luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, acesta fiind obligat, de asemenea, la plata de despăgubiri morale de 20.000 euro, după ce victima a solicitat 100.000. La auzul sentinței victima a început să plângă.

“M-a întrebat dacă l-am înşelat şi dacă am dus pe cineva la el în apartament. Pentru că nu a primit răspunsurile care le dorea el a început să dea cu palma, apoi cu cureaua peste spate şi le alterna cu pumni. Bătaia a fost aproape continuă. Nu m-am putut apropia de telefon că nu m-a lăsat. A smuls părul din capul meu precum smulgi iarba. Stătea pe scaun în bucătărie, mă ţinea cu dreapta şi cu stânga îmi smulgea părul din cap. M-a dat cu capul de mai multe ori în perete până am făcut gaură în peretele de rigips. Cât m-a bătut a băut întruna, La un momemt dat l-am întrebat dacă vrea să mă omoare şi mi-a spus că nu s-a hotărât. Pe la 2 noaptea a zis că mă dă unui proxenet”, a povestit pentru Pressalert imediat după agresiune Georgiana Radu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });