News

Ce mică e lumea! CUMNATA Ioanei Ene Dogioiu ŞEFA acoperiților din PRESĂ și ANAF?

Se vehiculează tot mai des că în locul generalului Elena Istode va fi promovată doamna colonel Dogioiu, cumnata patroanei site-ului ­ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, la adresa căreia au fost lansate acuzații că ar face jocurile SRI în presă.

Doamna colonel Dogioiu a avut în ultimii ani însărcinări de serviciu în Bruxelles, pe linie de documente clasificate. Se vehiculează tot mai des că în locul generalului Elena Istode va fi promovată doamna colonel Dogioiu, cumnata patroanei site-ului ­ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, la adresa căreia au fost lansate acuzații că ar face jocurile SRI în presă. Doamna colonel Dogioiu a avut în ultimii ani însărcinări de serviciu în Bruxelles, pe linie de documente clasificate.

loading...

Cel puţin asta afirmă fostul senator Valer Marian, citat de flux24. Reamintind faptul că Generalul Elena Istode, zisă și Anaconda, a fost schimbat din funcția de șef al Direcției Securitate Economică în iulie 2016 și a primit însărcinări legate de ofițerii acoperiți din presă, ANAF și Ministerul de Interne.

În cursul acestui an, după retragerea și pensionarea generalului Coldea în urma dezvăluirilor compromițătoare ale fostului deputat PSD Sebastian Ghiță, au fost lansate în spațiul public acuzații și probe privind petrecerea mai multor vacanțe pe Coasta de Azur de către Elena Istode împreună cu un alt politician, fostul deputat PSD Cristian Rizea și soția acestuia, titrează  flux24.

loading...
To Top