ACUZAȚII: Domnul Hellvig folosește pagina domnului Marincea pentru…
News

ACUZAȚII: Domnul Hellvig folosește pagina domnului Marincea pentru…

Nimeni nu are nimic cu SRI, decât în măsura în care dumneavoastră înșivă nu confundați cumva Serviciul cu gașca unor generali care l-au folosit pentru a controla banii, politica și justiția, presa Românească, iar dacă domnul Hellvig îi apără cum îl apără pe Coldea, e la fel ca ei. Este unul dintre mesajele pe care Gelu Vișan a ținut să ajungă la purtătorul de cuvânt al SRI. Acesta a scris într-o postare pe Facebook mai multe amănunte cel puțin interesante.

loading...

Mă uit cum un anume domn Marincea îi amenință direct pe cei care mai vorbesc de SRI. Pe domnul Marincea l-am cunoscut în Munții Apuseni, în timpul manifestațiilor Roșia Montană. Ce făcea domnul Marincea acolo? Știm amândoi, își făcea meseria, dar nu acesta e subiectul, după care l-am văzut la emisiunile de prânz la Realitatea TV cum apăra Sistemul lui Coldea-Koveși, iar după aceea am văzut că a fost rechemat la post, purtător de cuvânt al SRI. 

Nu mă preocupă deloc domnul Marincea, pentru că domnul Hellvig folosește pagina domnului Marincea pentru a da mesaje. De ce apără domnul Hellvig un sistem putred până în adânc? Simplu: pentru că e”martor la cărat de apă”, adică singurul rol al domnului Hellvig la SRI este acela de a fi lolosit drept paravan de către niște generali care așteaptă întoarcerea lui Coldea Medaliatul. 

Cred că nu se mai îndoiește nimeni că, după Revoluție, cei care s-au îmbogățit cel mai repede și au furat România la bucată și cu totul au fost securiștii, neocomuniștii și acoliții lor, în ordinea aceasta. Dar mai important, ei au controlat tot timpul SRI și au avut griă să fie promovați doar oameni care provin din sfera lor. Vorba unui domn General ( activ): 95 la sută din lucrătorii SRI sunt corecți și patrioți, dar ceilalți 2% ne conduc. 

loading...

Domnul Marincea, să vă fie un pic clar: eu, de exemplu am tot respectul pentru cei 98%, iar pentru cei 2% care au furat România, la propriu și figurat, tot disprețul.

Deci, pentru ca să puteți înțelege și dumneavoastră, nimeni nu are nimic cu SRI, decât în măsura în care dumneavoastră înșivă nu confundați cumva Serviciul cu gașca unor generali care l-au folosit pentru a controla banii, politica și justiția, presa Românească, iar dacă domnul Helvigh îi apără cum îl apără pe Coldea, e la fel ca ei.

Personal, nu știu de unde are domnu’ Marincea atâta tupeu, dar nu mă mai miră nimic în țara asta; și pentru că tot îi plac faptele, îi aduc aminte că au trecut 24 de ore și nu a răspuns la întrebarea:

” Ce căuta Koveși aproape seară de seară ” acasă la domnul Coldea, adică la sediile din K2 și T 14? și pentru că tot veni vorba,
2) vreți să spuneți public ce este cu casa domnului Coldea, adică a SRI, (of!!!) a domnului SRI din Pipera? Cât a costat investiția? Stați că e doar începutul:
3) Ați acordat de curând ( în perioada când turna la DNA) prin încredințare directă firmei Siveco – cum care Siveco? ( cea a carei directoare o toarnă la DNA pe Ana Maria Pătru.) un contract valoros; care e valoarea? La voi la SRI nu se fac licitații? Și dacă tot vorbim de SIVECO nu uitați să spuneți care e valoarea zecilor de milioane de euro( na că mă „scăpai”) contracte cu încredințare directă către SIVECO? Sau sunt sute?
Ar mai fi câteva întrebări, vreo sută, două, dar avem timp.
PS sper că nu vreți să aflați răspunsurile pe pagina mea, așa că baftă!”, scrie Vișan.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });