Life

Dosar penal pentru femeia care a forţat o căţeluşă gestantă să mănânce cuie şi bolduri

Arădeanca fără suflet care a şi-a forţat căţeluşa gestantă să înghită cuie şi bolduri pentru că nu voia puii a ajuns pe mâna Poliţiei şi i s-a deschis dosar penal.

Pentru fapta inumană aceasta riscă cel mult trei ani de închisoare. Anunţul a fost făcut chiar de Will Glaser, medicul care a salvat patrupedul. Căţeluşei i s-au scos cele mai multe cuie din stomac şi se simte mai bine dar necesită încă o operaţie.

Conform presei locale, catelusa apartine unei batrane din Minis, care i-ar fi pus animalului in mancare si un pumn de cuie, dupa ce a vazut ca e gestanta.

loading...

Vazand-o cum se chinuie, vecinii au decis sa ia atitudine si o femeie a adus-o la clinica veterinara. Insa, cand a facut descoperirea, medicul veterinar care a operat-o a fost la un pas sa isi iasa din fire, apoi a scris si pus pe Facebook poze cu radiografia catelusei, in care se vede cum a inghitit cuie. Acesta a scris si un mesaj dur, socat de gestul stapanei:

„Trazneasca-te sa te trazneasca!!!…sau mai bine sa mori in chinuri cat mai indelungate,sa ai timp sa te gandesti daca,sa-i pui propriului ciine un pumn de ace de gămălie,e un gest de om normal sau de baba cretina”

Dupa cateva ore, postarea lui a strans sute de comentarii de la oameni la fel de revoltati fata de gestul stapanei. Doctorul Will Glaser a scris duminica un alt mesaj in care a anuntat ca animalul este in afara oricarui pericol.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top