News

Dragnea a plecat din nou în concediu. Este la pescuit oceanic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a pleacat din nou în vacanță după ce s-a întors din concediu în urmă cu doar câteva zile. Dragnea se duce de această dată la pescuit oceanic. El urmează să lipsească până săptămâna viitoare, potrivit unor surse din PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile, de marţi până vineri, vicepreşedintelui acestui for, Florin Iordache.

„În perioada 8-11 august atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, este decizia Camerei care a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

loading...

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat la întoarcerea din primul concediu că a fost la pescuit, cu mii de români, în trei țări.

„Deci, nu am fost acolo unde s-a arătat, am văzut niște imagini foarte frumoase la televiziune. Mi-aș dori să merg acolo, nu știu unde sunt. Am fost în trei țări, cu mii de români, la pescuit”, a spus Dragnea, după ședința coaliției de guvernare, întrebat de jurnaliști unde a fost în concediu.

Întrebat la acea vreme dacă mai pleacă, Dragnea a răspuns: „Suntem în vacanţă”.

Dragnea, a spus, în luna aprilie, că şi-a petrecut sărbătorile de Paşte la pescuit în ocean, el arătând că a avut o captură mare, că pescuitul în ocean este total diferit de pescuitul la ştiucă şi că s-a fotografiat cu români pe aeroportul din Doha.

loading...
To Top