News

Dragnea: De ce Prună și Irimescu nu au fost dați afară? Trebuia…

Liderul PSD nu este deloc mulțumit de remanierea făcută de premierul Dacian Cioloș și a declarat că nu înțelege de ce nu au fost schimbați din funcții și Raluca Prună, Ministrul Justiției, și Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii.

”Eu am pus o singură întrebare: de ce nu sunt și cei doi (Prună și Irimescu – n.r.) pe listă? Mi-a spus că încâ se mai gândește. Faptul că m-a sunat înainte e un gest civilizat, dar nu m-a mulțumit”, a declarat Dragnea.

loading...

Mai mult, Dragnea a susținut că nu înțelege de ce a fost schimbat de la Educație Adrian Curaj, dat fiind că acesta nu a făcut lucruri spectaculoase, dar nici nu a făcut mari greșeli. Social-democratul a mai declarat că a auzit că Cioloș l-a schimbat pe Curaj din cauza problemei cu plagiatul lui Ponta și, dacă ar fi așa, acest lucru este regretabil.

Acesta a acuzat membrii actualului Guvern că au o atitudine ONG-istă, adică vorbesc mult, dar nu fac mare lucru: e o abordare, din păcate, de tip ONG.

”Nu înseamnă că e una incorectă, dar ca ONG ai o anumită atitudine firească – promovezi, susții proiecte- , dar ca membru a Guvernului trebuie să fii foarte aplicat. Am ascultat foarte multe vorbe, mai puține fapte. Nu sunt speranțe față de viitorii miniștri”, a mai spus liderul PSD citat de B1.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top