News

Dragnea, declarație DURĂ la adresa lui Kovesi: Poate va avea…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că speră ca procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, să se prezinte în fața Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

‘Poate nu mai sfidează (Parlamentul — n.r.). Poate n-a știut că poate să vină, dar acum, după decizia Curții Constituționale, poate va avea o altă abordare. (…).Curtea Constituțională a spus un lucru foarte important, că totuși nu există motive să nu vii la o comisie de anchetă parlamentară. Această comisie este o instituție foarte importantă. Vorbim de cea mai legitimă instituție a acestei țări.

loading...

De 10 — 15 ani de zile, cu tenacitate, s-a spus că Parlamentul este o instituție slabă, o instituție ineficientă, (…) totul a fost cu un scop foarte clar, să nu înțeleagă cineva că această instituție este, de fapt, cea mai importantă din România. Așa este și va trebui să muncim cu toții pentru ca această instituție să fie respectată’, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Referitor la posibilitatea ca în perioada următoare să-i fie ‘fabricate’ anumite dosare, care l-ar putea elimina de la conducerea PSD, Dragnea a precizat că nu a comis nicio infracțiune.

‘N-am furat nimic, n-am omorât pe nimeni, n-am violat pe nimeni, n-am spălat bani, n-am făcut nicio infracțiune. Totuși, mă gândesc că există un Dumnezeu sus și există o limită. Sper ca cei din vechile clanuri din anumite instituții să înțeleagă că e suficient. Eu așa sper și îmi doresc ca toată lumea să înțeleagă că e suficient. Dacă nu vor să înțeleagă, atunci, la război, ca la război!’, a mai spus Dragnea.

loading...
To Top