News

Dragnea, declarație MORTALĂ despre acțiunile procurorilor la Ferma Salcia

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marţi că nu ştie ce au găsit procurorii la percheziţiile de la Ferma Salcia, unde fiul său este acţionar majoritar, dar a declarat că poate aceste controale vor duce la închiderea firmelor şi astfel va fi loc pentru alţii pe piaţă. Dragnea a făcut și o declarație amuzantă spre delciul presei.

„Cred că ăsta este un lucru bun, să se facă percheziţii la cât mai multe firme, poate încet, încet o să se închidă aceste firme şi lăsăm loc pe piaţă la alţii. Nu ştiu cine e vizat, cine nu e vizat, ce au găsit la percheziţii, nu ştiam că au percheziţionat şi porcii. E o anchetă în curs, habar nu am ce e acolo”, a spus marţi Liviu Dragnea.

loading...

Solicitat să spună cum i se pare faptul că Ilie Dragne, administratorul Fermei Salcia, a fost anchetat, liderul PSD a răspuns: „Înţeleg că orice om poate să fie anchetat din România. Şi eu, şi dumneavoastră”.Chestionat cu privire la relaţia pe care o are cu Dragne, liderul PSD a răspuns doar: „Sunteţi procuror?”.

60 de persoane au fost audiate în dosarul Fermei de porci Salcia, iar nouă dintre ele, printre care şi administratorul societăţii, au fost reţinute. Ulterior, procurorii nu au cerut arestarea pentru nicio persoană. Acuzaţiile din dosar sunt de evaziune fiscală, iar prejudiciul estimat este de 9 milioane de euro.

loading...
To Top