News

Dragnea: Guvernul să înceteze cu minciuna sfruntată

Preşedintele PSD Liviu Dagnea a anunţat vineri la Vaslui că ia în calcul o eventuală moţiune de cenzură la adresa Guvernului Cioloş, după „minciuna legată de scăparea în Codul Fiscal privind impozitele pe clădiri pentru veterani” spunând că acum Cioloş vrea să fie precum Croitoraşul cel Viteaz.

„Dumnealor au spus că au fost obligaţi să pună acele articole în Hotărârea de Guvern de interpretare a Codului fiscal pentru că vezi, Doamne, este o greşeală în Codul fiscal sau este o scăpare în Codul fiscal. Este o minciună”, a declarat Dragnea după şedinţa Comiettului Executiv care a avut loc la Vaslui.

loading...

Liderul PSD a mai spus că este „foarte clar” Codul fiscal şi că atunci când a fost adoptat a fost dezbătută scutirea de impozite şi taxe, care se referă atât la clădirile aflate în proprietate, cât şi la cele aflate în coproprietate.

„Ce a făcut acest Guvern, pentru faptul că funcţionarii din Ministerul de Finanţe în orice act normativ caută să vadă cum mai pot lua câţiva lei de la fiecare român, indiferent de condiţia socială, au venit şi au interpretat într-un mod ilegal, de fapt au modificat într-un mod ilegal, au completat într-un mod ilegal o lege organică”, a susţinut social-democratul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top