News

Dragnea îi dă lovitura decisivă lui Ponta și nu-l sprijină pentru șefia Camerei Deputaților

Fostul premier a simțit pe propria piele ce înseamnă „prietenia„ liderului PSD, Liviu Dragnea. Victor Ponta s-a retras din cursa pentru șefia Camerei Deputaților. ”Liviu, nu candidez pentru această funcție și la nici una fără sprijinul tău și al partidului”, a spus fostul premier citat de stiripesurse.ro. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvântul în ședința CExN a PSD, imediat după ce Victor Ponta și-a anunțat retragerea din cursa pentru șefia Camerei Deputaților și a susținut că s-a vorbit prea mult de această funcție. Florin Iordache va asigura interimatul. Decizia a fost luată după o şedinţă a Comitetului Executiv care a durat doar o oră.

ponta”S-a făcut prea mult tapaj în jurul acestei funcții. Propunerea mea este ca să nu punem pe nimeni la Camera Deputaților, să fie interimar până la parlamentare. Pe oricine aș propune ar însemna că acel om nu poate fi dedicat campaniei electorale care începe de marți. Partidul are nevoie de toți oamenii”, a spus Dragnea, în ședința PSD. Primul semnal pe care l-a dat Liviu Dragnea în privința faptului că nu-l vrea pe Ponta a fost înaintea ședinței când a spus că va face în cursul zilei de astăzi o propunere pentru șefia Camerei Deputaților, pe care „sigur o să o accepte” toată lumea. El a refuzat să dea mai multe detalii, dar a spus că astăzi „unii trebuie să dea un test de răbdare”. Declarațiile vin în contextul în care Victor Ponta s-a arătat dispus să preia șefia Camerei Deputaților, dar Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă că ar prefera ca acesta să se ocupe de campania electorală.dragnea rade

loading...

„Astăzi unii dintre noi trebuie să dea un test de răbdare, de inteligență, de maturitate, de responsabilitate. Pentru noi este important să arătăm că în sfârșit PSD reușește să își gestioneze un câștig politic, o victorie politică”, a spus Liviu Dragnea. Întrebat dacă Victor Ponta a picat acest test, Liviu Dragnea a răspuns: „Vedem acum”.

Ponta, ironic după decizia liderului PSD: Sunt perfecte, mai mult decât perfecte relațiile cu Dragnea

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top