News

Dragnea îi spune verde-n faţă lui Cioloş unde şi când a minţit opinia publică

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, s-a arătat extrem de dezamăgit de comportamentul lui Dacian Cioloş. Motivele: Cioloş a mințit oamenii că nu se va implica în lupta politică și pentru că nu dorește să își asume apartenența la vreun partid politic. Dragnea a mai spus că în consecinţă, premierul este un om care nu poate beneficia de respectul lui.

‘În primul rând, mie, personal, mi-a produs foarte multă dezamăgire. Un om care minte pe mine mă dezamăgește foarte mult. Nu numai pe mine, miniștrii și întregul PSD, la întâlnirea înaintea formării guvernului, și opinia publică, când a spus că nu se va implica în lupta politică, nu se va implica în campania electorală, ceea ce, iertați-mă, o face acum cu prisosință. De asemenea, un om care nu-și asumă public aparteneța la un partid, care nu vrea să intre în alegeri, să se confrunte cu cetățenii, în schimb vrea să stea de-o parte, ca să beneficieze de asta, este un om care nu poate beneficia de respectul meu. Nici nu are importanță pentru el respectul meu. Sunt numai explicațiile pe care vi le dau. Trei, vorbim despre un guvern care are anul acesta are câteva ‘mari realizări”, a afirmat Liviu Dragnea, la Realitatea TV.

loading...

Întrebat dacă PSD va guverna alături de PNL în cazul unui scor sub 40% în alegeri, liderul PSD a spus că nu, la fel și nici cu UDMR, după ultimele declarații ale liderului Uniunii referitoare la Unirea din 1918, arătând că formațiunea sa dorește să obțină o majoritate parlamentară alături de ALDE.

“România, în următorii ani, are nevoie de un guvern stabil, un guvern coerent și un program de guvernare sănătos, care să producă creștere economică și să aibă continuitate în actul guvernare. Guvernul potențial sau ipotetic PSD—PNL din 2017 ar fi în oglindă guvernul PSD-PDL din 2009, care, în câteva luni de zile, se rupe. Asta înseamnă că ne batem joc de oameni, toate speranțele tuturor celor care votăm în decembrie o să fie aruncate la coș, pentru că o să ne certăm după câteva luni de zile de ce nu există compatibilitate absolut deloc între actuala structură de conducere a celor de la PNL și cei din PSD’, a mai afirmat Dragnea citat de Agerpres.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top