News

Dragnea, LOVIT din interiorul PSD: Numai unii naivi mai cred ca a fost hartuit de sistem

Numai unii naivi mai cred ca Liviu Dragnea a fost hartuit de sistem. O spune răspicat europarlamentarul Cătălin Ivan fără să prezinte totuși niște dovezi în acest sens iar afirmațiile grave continuă.

Acesta consideră că Liviu Dragnea a stat la aceeasi masa cu sistemul, a fost protejat, folosit, chiar impotriva PSD, si acum, cel mai probabil, va fi sacrificat. Ivan anunță că informatii tot mai multe vor iesi in perioada urmatoare, iar adevarata misiune a lui Liviu Dragnea in fruntea PSD ne va fi mult mai clara tuturor.

loading...

”Preşedintele actual al PSD sacrifica partidul cu buna stiinta in incercarea de a-si salva pielea, dupa ce ani buni l-a folosit pentru a-si justifica prezenta la mesele unde se luau deciziile. Informatii tot mai multe vor iesi in perioada urmatoare, iar adevarata misiune a lui Liviu Dragnea in fruntea PSD ne va fi mult mai clara tuturor”, scrie Ivan pe Facebook.

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit noi informații bombă despre Liviu Dragnea, despre care spune că ar fi făcut parte din grupul restrâns care ar fi condus din umbră statul şi, astfel, ar  cunoaște multe lucruri sensibile. Potrivit Stiri pe surse, Andronic a menționat în cadrul emisiunii „Dosar de Politician” că Liviu Dragnea a făcut parte din angrenajul „Noi suntem statul”.

„A existat un moment de derapaj între Victor Ponta și Liviu Dragnea când Ponta povestea voalat că Dragnea îi căra celebrele sticle de Opus One lui Coldea la mașină. Am găsit un martor ocular la povestea aia, am deja descrierea evenimentului, nu dau mai multe amănunte înainte să scriu acel episod din „Noi suntem statul”, dar Victor Ponta nu a glumit, acel episod fiind real, în 2014 dacă nu mă înșel. Dragnea a făcut parte din acest angrenaj și poate să își aducă aminte o grămadă de lucruri, a asistat la anumite discuții și știe despre anumite înțelegeri. Liviu Dragnea asistat la anumite discuții și situații, important este doar când de hotărăște să spună. Dacă va avea cuțitul la os va povesti.”, a dezvăluit Dan Andronic.

loading...
To Top