News

Dragnea, mesaj CLAR despre SRI și POLIȚIA POLITICĂ

România este foarte aproape să aibă „poliție politică”, a afirmat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea, precizând că are „mari speranțe” că directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, va rezista „la orice tentație”.

„România este foarte aproape — încă nu e—, este foarte aproape de a ne trezi într-un timp rezonabil cu o poliție politică. Asta este o noțiune foarte grea. Nu suntem în situația în care să avem poliție politică, dar suntem foarte aproape de a avea așa ceva.

Am mari speranțe în Eduard Hellvig, directorul SRI, îl știu, are o concepție destul de modernă, sper să reziste la orice tentație, pentru că tentațiile sunt foarte mari. Prin ceea ce a făcut până acum se pare că lucrurile sunt în regulă ca și abordare”, a declarat Dragnea, la Antena 3.

Potrivit liderului PSD, în România există foarte multă manipulare și influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente.

loading...

„Există foarte multă manipulare și există foarte multă influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente, pentru a ne da fiecăruia dintre noi garanția că în România, dacă nu greșești și dacă nu încalci o lege și dacă nu furi, poți să dormi liniștit”, a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că se va adresa CEDO în dosarul Referendumului, unde instanţa a dat decizie definitivă de închisoare cu suspendare. Dragnea spune că este ţintă şi că un lucru similar i se poate întâmpla şi fiului său.

”Merg la CEDO (n.r.: Dosarul refrendumului). Cel de sus hotărăşte, dar dacă te simţi total nevinovat, nu ai cum să nu speri că cineva până la urmă va sparge gheaţa” a declarat preşedintele PSD.

Dragnea a făcut referire şi la familia sa: ”Pe fosta soţie o târăşte în proces, fiul meu, am înţeles că şi pe el vor să îl ia ţintă”..

loading...
To Top