News

Dragnea o spune ”pe bune”: Șmecheri din afara țării au scos miliarde din România

Liviu Dragnea a afirmat, duminică seară, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, moderată de Radu Tudor, că din România s-au luat miliarde pentru lucrări de infrastructură care nu s-au făcut niciodată.

„Românii trebuie să știe cum s-au luat miliarde din România, nefăcându-se lucrări, de către niște șmecheri din afara țării. Am stabilit cu premierul să stabilească manageri de proiect pentru fiecare lucrare.

Li s-a spus că cel care gestionează o lucrare nu trebuie să stea în birou la București, ci acolo, pentru că apar tot felul de motive, spre exemplu, nu găsim forță de muncă. Eu nu cred asta. Bun, nu se găsește foarte ușor. Atunci de ce te-ai aruncat la licitație?”, a spus Liviu Dragnea.

loading...

Preşedintele PSD a declarat și  la sfârşitul săptămânii, că există forţe politice, şi nu numai, care vor „puterea pe o altă cale decât cea democratică şi legitimă“, care zilnic atacă formaţiunea pe care o conduce, scopul final fiind scoaterea lor de la guvernare.

„Sunt forţe politice, şi nu numai politice, care vor puterea pe o altă cale decât cea democratică şi cea legitimă. Şi consecinţele acestei vrereri nelegitime sunt vizibile. Sunt scandalurile montate aproape zilnic împotriva noastră, împotriva noastră ca grup şi împotriva noastră ca persoane“, a declarat Liviu Dragnea, zilele trecute la la Şcoala de vară a Organizaţiei de Femei Social Democrate.

Acesta a atins și subiectul Tel Drum spunând că nu are legătură.

„Din 2004 se tot vorbește despre asta, articole, controale, anchete. Nu au găsit nicioo legătură, pentru că nu au ce să găsească. Asta e ca și cu hotelul pe care îl am în Brazilia. Am auzit pe cineva la o emisiune când a spus că am 500 de milioane de euro în Brazilia. E de râs, dar e și de plâns, pentru că mie îmi pare foarte rău că sunt oameni care suferă din cauza mea”, a spus Liviu Dragnea.

loading...
To Top