Dragnea face dezvăluiri: Oprea şi Steriu au discutat cu Iohannis fuziunea UNPR cu PNL
News

Dragnea face dezvăluiri: Oprea şi Steriu au discutat cu Iohannis fuziunea UNPR cu PNL

Jocuri politice la nivel înalt! Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut că preşedintele Klaus Iohannis s-ar fi întâlnit cu liderii UNPR pentru a discuta despre fuziunea acestei formaţiuni cu PNL. Dragnea consideră că este o ”implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor”. Președintele UNPR, Valeriu Steriu, recunoaște că a fost la Cotroceni, dar nu să negocieze.

”Un senator, care venit la noi şi a zis că nu vrea să mergă la PNL, ne-a spus că domnul Oprea le-a spus că inclusiv cu domnul Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informaţie care dacă se dovedeşte a fi adevărată e foarte grav. Domnul Oprea, domnul Steriu şi domnul Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuţii pe această temă pentru că ar fi o implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor”, a declarat Liviu Dragnea înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN).

loading...

Dragnea a mai adăugat că încă mai sunt parlamentari de la UNPR care doresc să se înscrie în PSD şi că oferta făcută progresiştilor rămâne valabilă.

”Nu ştiu dacă se mai fac combinaţii, fuziune între PNL şi UNPR. (…) Noi nu facem racolări. Noi avem politica porţilor deschise, doar vin oameni (…) O fuziune rămâne deschisă din partea PSD către UNPR, dacă încă nu au semnat documentele în faţa notarului, dacă vin cu o atitudine corectă”, a susţinut Dragnea, după ce 14 parlamentari UNPR au părăsit partidul, cei mai mulţi alegând PSD.

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a precizat că a fost la Cotroceni, dar nu să negocieze. ”Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea si Vasile Blaga si Alina Gorghiu, când toţi preşedinţii partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema BREXIT”, a scris Valeriu Steriu pe Facebook.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });