Life

Dragnea, sfaturi către lupii tineri înainte de luptă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat, luni, pe tinerii social-democrați să nu mintă și să nu inducă în eroare instituțiile statului, „așa cum face guvernul tehnocrat”. Acesta le-a mai spus că platforma dlui Dacian Cioloș este un set de dorințe, idei, afirmații, iar programul USR  cuprinde foarte multe afirmații în sensul „să fie bine, să nu fie rău”.

„Nu fac nici pe dădaca, dar e bine să știți niște lucruri și să învățați ce nu e bine făcut ca politician, indiferent dacă ești tânăr sau mai puțin tânăr. E important să nu minți și e și periculos și să nu folosești date false, știind că acestea sunt false inducând în eroare instituții publice, mințind cetățeni, sindicatele și punând în pericol siguranța națională. Acești tehnocrați ne tot spun că nu sunt bani pentru măririle salariale. Acest guvern și-a luat angajamentul prin legea bugetului de stat că va cheltui în acest an 255 miliarde de lei, din care care a cheltuit pe 9 luni (date oficiale) doar 169 de miliarde. Atât au fost în stare — și mă refer la cheltuieli care înseamnă inclusiv investiții, adică dezvoltare. (…) Pe aceeași medie, de 19 miliarde de lei pe lună, le-ar mai rămâne necheltuiți 29 miliarde de lei. Asta e marea performanță a guvernului tehnocrat”, a declarat liderul PSD.

loading...

Dragnea a subliniat că programul de guvernare al PSD, singurul care este prezentat, se bazează pe cifre și calcule, spre deosebire de alte programe.

„Platforma dlui Dacian Cioloș este un set de dorințe, idei, afirmații. M-am uitat și pe programul USR, care cuprinde foarte multe afirmații în sensul „să fie bine, să nu fie rău”. Am încercat să mă uit și pe programul PNL, nu mai e la fel cu cel din 2015, și am văzut aseară la mitingul ăla, în afară de un filmuleț când se dădea un milion la venire și unul la plecare, că doamna care conduce acest partid a spus ce vrea să facă pentru tineri: „Îmi doresc, când vom fi noi la guvernare, să fie în fiecare județ un student sau o studentă care să fie fericiți pentru că găsesc un loc de muncă după ce termină facultatea”. Deci obiectivul lor este 41 de studenți care să-și găsească un loc de muncă după ce termină facultatea”, a afirmat el.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top