Dragnea: Și totul pentru ce? Pentru o campanie de imagine a lui Cioloș. Făcută pe banii românilor!
News

Dragnea: Și totul pentru ce? Pentru o campanie de imagine a lui Cioloș. Făcută pe banii românilor!

Ministerul Culturii a adresat o scrisoare Parlamentului, cuprinzând o listă de amendamente propuse la OUG privind achiziţionarea „Cuminţeniei Pământului”, printre acestea fiind şi solicitarea ca termenul de returnare a donaţiilor să fie amânat cu un an, până la 31 decembrie 2017. Persoanele care doresc returnarea banilor trebuie să ceară acest lucru în mod expres, în scris, Ministerului Culturii în termen de 40 de zile de la intrarea în vigoare a legii pentru aprobarea OUG.

Actualele prevederi din OUG privind achiziţionarea operei de artă prevăd că banii din donaţii trebuie returnaţi până cel târziu la 31 decembrie 2016, în cazul în care Guvernul eşuează în cumpărarea „Cuminţeniei Pământului”. Cu toate acestea, Ministerul Culturii a propus Parlamentului ca acest termen să fie avansat pentru 31 decembrie 2017, urmând ca toate procedurile, condiţiile şi termenele să fie stabilite prin HG până cel târziu la data de 30 iunie 2017. Liviu Dragnea, liderul PSD a reacționat dur si spune că premierul Dacian Ciolos si-a facut campanie de imagine pe banii românilor.

loading...

„Guvernul #ZERO a comis-o din nou: îi anunţă pe cei 100.000 de români care au donat pentru Cuminţenia Pământului că îşi vor primi banii înapoi, la finalul lui 2017, după ce vor face cerere scrisă şi vor sta la cozi la ghişee pentru a îi recupera.  Alte cozi, nervi pierduţi și umilințe. Și totul pentru ce? Pentru o campanie de imagine a lui Dacian Cioloș. Făcută pe banii românilor!”, a subliniat Dragnea.

Liderul PSD i-a cerut în repetate rânduri lui Dacian Cioloș să dea explicații în legătură cu achiziția operei de artă ”Cumințenia pământului”, pe motiv că toți ”cei 100.000 de donatori care au fost traşi pe sfoară şi toţi românii au dreptul să afle răspunsuri din partea Guvernului”. Deagnea l-a mai acuzat pe premier de ipocrizie, pentru că le-a cerut miniștrilor care vor să se implice în campanie să demisioneze din Guvern, or fix el este cel care apare pe afișele electorale ale unui partid.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });