News

Dragomir dă iar de toți pereții cu Colea. Se prăbușește șandramaua

Sistemul pare că se zvârcoleșe în aceste zile. Interviul lui Coldea care se voia unul zguduitor nu a adus nimic nou ci doar o serie de banalități și paragrafe de lege. Se poate rezuma la Noi nu am făcut nimic, niciodată împotriva țării. Nu ne permitea Consituția”. Totuși e greu de crezut cât timp dezvăluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir au cutremurat din telemelii sistemul iar Coldea a încercat fără nici cel mai mic succes să le demonteze. Din contra, după replica lui din interviul pentru ziare.com, acesta este din nou pus la zid. Ar trebui să se obișnuiască. E doar începutul.

Voi incepe azi, dupa o zi plina, sa comentez minciunile SRL Coldea expuse in interviul de la punctul de lucru al SRL-ului numit Ziare.com:

Exista forte interne si externe care si-ar dori servicii romanesti inhibate si retrase in cazarma, pentru ca unii sa isi realizeze planurile si obiectivele care nu au nimic de-a face cu interesele Romaniei.”

Insidios cum il stim, SRL Coldea ar vrea sa ne spuna ca actionez in numele unei puteri straine. Cel mai probabil Marele Satan Rusia.
Doreste sa transmita astfel unor ambasade “aveti grija la Dragomir ca e omul rusilor”.

loading...

Asta e noua. Pai sa o afirme, sa spuna explicit, sa indice clar, cu subiect si predicat. Este detinatorul absolut a milioane de informatii.
Ce il opreste? Sa spuna clar si raspicat, ca un general locotenent ce este,  caror forte interne si externe apartin. Daca nu, sa taca.

A fost decorat de CIA? Bravo! Am fost decorat de CIA? Bravo mie!
A fost in Seychelles si in Toscana si la Disneyland pentru CIA? Nu.

Am fost unde se tragea in mine si am stat sub foc de mortiere pentru lupta anti-terorista? Am fost. Am fost in Irak? Am fost. A venit si Coldea in Irak? Da. La final, la poze, ca si activistii de partid.

SRL Coldea, dupa mii de laturi (penal, infractor etc.) pe care mi le-a aruncat in cap prin punctele sale de lucru si prin influencerii lui, da atacul final. Sunt acum, mai nou …. tradator. Mi-a atacat familia, mi-a dus DNA-ul copiii la gradinita si la scoala, mi-a luat toate pozele si amintirile din casa… Dar aici Coldea a intrecut limita. Imi pune la indoiala patriotismul. Eu chiar am luptat pentru tara asta. El doar s-a prefacut”, a scris Daniel Dragomir pe blog.

loading...
To Top