News

Dramă printre tefeliști: Ciuvică: A luat bani de la Tel Drum. Chirilă: Eu nu știam că …

Tinerii frumoși și liberi trăiesc o adevărată dramă după recentele dezvăluiri făcute de Mugur Ciuvică despre idolul lor, Tudor Chirilă. Potrivit președintelui Grupului pentru Investigații Politice, când vine vorba de bani, pe revoluționarul Chirilă nu-l mai deranjează că aceștia provin de la Tel Drum, de la pesediștii din Teleorman sau de la ministerele conduse de pesediști.

”Tudor Chirilă este unul dintre invitații constanți ai Festivalului Ideo Ideis organizat în Alexandria, județul Teleorman. În 2013, când Chirilă a participat pentru prima oară la festival, acesta a fost finanțat de guvernul Ponta, de Primăria Alexandria și de o firmă locală devenită între timp celebră. Această firmă se numește Tel Drum.

La ediția din acest an a festivalului, Tudor Chirilă a fost invitat special. Așa se facă că, acum două săptămâni, Chirilă își debita obișnuitele platitudini în Sala Primăriei Alexandria. Evenimentul a fost organizat de guvernul Tudose prin Ministerul Culturii, în parteneriat cu Primăria pesedistă din Alexandria. În București, Chirilă e anti-PSD. În Teleorman, Chirilă e pe banii PSD”, arată Ciuvică.

loading...

Într-o postare pe Facebook, Chirilă încearcă să dreagă busuiocul dar cât îi iese puteți să vedețo și dumneavoastră.

”Legat de la Tel Drum, nu stiam ca au avut vreo legatura cu festivalul (inteleg ca au acoperit aproximativ 1% din bugetul festivalului in 2013), dar nici nu mi-ar fi afectat decizia de a-l sustine pentru ca evenimentul e foarte misto. Apropo, initiativa apartine Asociatiei Teta, care este singurul organizator al festivalului, Nu „guvernul Tudose” cum minte cu nesimtire Ciuvica.

Ministerul Culturii si Primaria Alexandria sunt doar parteneri ai evenimentului asa cum e firesc sa fie. Din nou, insa, domnul Ciuvica ingenunchiaza logica. Faptul ca o primarie sustine financiar un eveniment NU inseamna ca banii sunt ai partidului din care provine primarul. Deci Primaria Alexandria nu e acelasi lucru cu PSD. In cele cateva ore petrecute luna asta la Ideo Idei m-am intalnit cu multi colegi actori care ajung aproape an de an la festival. Aberatiile lui Ciuvica afecteaza indirect toata gasca de actori care au sustinut vreodata acest festival”, scrie acesta.

loading...
To Top