Life

Drama unui mare artist român: Mama a fost tăiată în bucăţi şi …

Ucigaşul mamei lui Nicu Covaci a fost eliberat din puşcărie, după 14 ani petrecuţi după gratii. Liderul trupei Phoenix spune că adevăraţii făptaşi au fost mereu liberi. Tamara Stoian, mama liderului de la Phoenix a fost omorâtă în 1992, cu 30 de lovituri de cuţit, iar apoi i-a fost incendiată casa pentru a se şterge urmele.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a trecut printr-o dramă cumplită. Mama sa, Tamara Stoian, a fost omorâtă în 1992, cu 30 de lovituri de cuţit, iar apoi i-a fost incendiată casa pentru a se şterge urmele. Nicu Covaci susţine că la mijloc a fost vorba despre o răzbunare împotriva sa.

„Este o bătaie de joc. Cum să stea în puşcărie cineva care a omorât cu 30 de lovituri de cuţit şi i-a dat foc victimei. Pe lângă crimă odioasă a fost şi profanare. Cel care a făcut acest lucru nu trebuia să stea pe viaţă în închisoare, ci trebuia împuşcat.

Eu îi cunosc pe ţigani, sunt bandiţi, hoţi, dar ei nu bagă de 30 de ori cuţitul în cineva. Ţiganii nu fac asta. Nu acel om a fost cel care a comis crima. El a făcut probabil alte prostii, probabil o altă crimă, cine ştie (…).

loading...

Adevăraţii criminali sunt liberi. Totul a fost o răzbunare la adresa mea din partea unora din fosta Securitate”, a spus Nicu Covaci pentru adevarul.ro.

Liderul trupei Phoenix a tunat şi a fulgerat. Covaci susţine că în 1992, după uciderea mamei sale a venit imediat la Timişoara, unde oameni din poliţiei i-au spus să aibă grijă pentru că are duşmani mari.

“Vă daţi seama că şase ani nu au găsit un vinovat. Iar când am început eu să fac scandal, în câteva zile au găsit criminalul. Să nu îl prind pe acest om care s-a eliberat, pentru că am să-l torturez până o să spună adevărul. Atunci, după ce s-a întâmplat crima, am luat imediat avionul şi am venit în ţară. Într-un sertar eu am găsit mărci. Deci nu jaful a fost motivul.

M-am întâlnit atunci cu cineva din poliţie care mi-a spus că eu eram în vizat şi să am grijă că am duşmani mari. Mi-au spus că acest semn este o vendeta şi să am grijă. Ştiu că am făcut mult rău Securităţii. Ei ne-au vânat încă din anii 60-70. Au continuat şi după aceea. După Revoluţie au rămas tot acolo unde au fost şi înainte. Adevăraţii criminali sunt liberi. Totul a fost o răzbunare la adresa mea din partea unora din fosta Securitate”, a mai spus Nicu Covaci.

loading...
To Top