News

Duminică de FOC. Ce mai au de gând #rezist (enții)

Rezistenții se organizeaza pentru un nou protest, anuntat pentru duminica, in Capitala și in câteva orașe mai mari din țară. Spre deosebire de pana acum, punctul de intalnire va fi la Piata Universitatii, la ora 19:00, apoi vor pleca in mars, destinatia finala fiind CCR, potrivit paginii de Facebook CCR Dragnea nu e CeCeRem noi! Trebuie totuși precizat că ”protest” este un cuvânt mare pentru ce se întâmplă dacă avem în vedere faptul că duminica trecută au participat cel mult 200 de oameni.

„Urmarim neputinciosi cum, de mai bine de un an de zile, Curtea Constitutionala a Romaniei ia decizii la comanda politica, prin rastalmacirea legii fundamentale, prin incalcarea propriilor regulamente de functionare si prin crearea unor precedente periculoase, aratand o grija disproportionata pentru drepturile faptasilor, in detrimentul victimelor”, se arata pe pagina evenimentului.

loading...

Organizatorii mai spun ca „libertatea si democratia pentru care ne luptam din 1989 sunt calcate in picioare de un grup infractional al carui singur scop este folosirea dupa bunul plac a institutiilor statului si a legilor modificate pentru a eluda justitia”.

„DNA şi Parchetul General, instituţiile care conduc lupta anticorupţie în România, sunt supuse zilnic asalturilor virulente din partea aceloraşi personaje corupte al căror singur scop este să scape de condamnări şi cu averile intacte. De mai bine de un an de zile, Curtea Constituţională a României ia decizii la comandă politică, prin răstălmăcirea legii fundamentale, prin încălcarea propriilor regulamente de funcţionare şi prin crearea unor precedente periculoase, arătând o grijă disproporţionată pentru drepturile făptaşilor, în detrimentul victimelor.

În acest moment CCR a devenit, în mod paradoxal, opusul valorilor democratice şi europene prin atitudinea servilă faţă de puterea coruptă, care a mers până la cenzurarea brutală a opiniei concurente a unui judecător al Curţii, neaservit intereselor lui Liviu Dragnea şi găştii lui de penali.”, se mai arată pe pagina de Facebook „Corupţia ucide”.

loading...
To Top